naše nabídka

newsletter

Chcete být informováni o novinkách a zajímavostech z produkce webu Krasojízda.cz?


Žádný problém!
Zde zapište svůj email.



oblíbená témata

oblíbené weby
všechny weby   

partneři
další partneři   

Téma: 

ingredience

Domácí hydratační koupel

Recepty na hydratační koupele

Obecný postup při hydratační koupeli

Ingredience: 0,5 l vařící vody, 60 g bylinek, 300 ml jablečného octa, mátový esenciální olej.

Postup: Ve vařící vodě máčejte 20−30 minut bylinky, poté odvar přeceďte a nalijte do koupele. Nebo vložte bylinky do mušelínového pytlíčku a zavěste ho pod kohoutek s teplou vodou, aby voda tekla do vany přes něj. Přidáte-li do koupele 300 ml jablečného octa s jednou nebo dvěma kapkami esenciálního oleje z máty peprné, pomůže to zmírnit suchost kůže a svědění.

Levandulová hydratační koupel

Ingredience: 1/2 hrnku epsomské soli, 1/2 hrnku sušeného mléka, 1 lžička jedlé sody, 10 kapek levandulového éterického oleje, 1 lžička medu.

Postup: Všechny suroviny smíchejte v mističce (med zapracujte vidličkou). Do koupele poté dejte libovolné množství směsi (podle toho, jak moc chcete odpočívat a relaxovat a zároveň hydratovat pokožku).

Olejová bylinková koupel

Ingredience: 80 g heřmánku, levandule, rozmarýnu, šalvěje a tymiánu, 1/4 l panenského olivového oleje, 1 uzavíratelná sklenice, 1 tmavá sklenice s víčkem.

Postup: Do uzavíratelné sklenice dejte bylinky a následně přidejte panenský olivový olej tak, aby bylinky byly ponořené (v případě potřeby použijte více oleje). Vše nechte 4 týdny louhovat na světlém místě (ne na slunci). Potom bylinkový olej sceďte a nalijte ho do tmavé sklenice. Na 1 koupel použijte asi 1 lžíci bylinkového oleje.

Zdroj: Domácí hydratační koupel
Zveřejněno dne: 15.10.2015

Diskuze: jak vytvořit balzám na rty

dobrý den,kde bych mohla sehnat všechny ty ingredience?děkuji :)

Zdroj: diskuze Jak vytvořit balzám na rty
Odesláno dne: 20.11.2010 uživatelem Eliška


Zkuste si udělat bezvadnou gulášovou polévku

Hlavní ingredience

Tradiční gulášová polévka obsahuje maso, cibuli a vařené brambory. Má charakteristickou červenou barvu, kterou docílíme mletou paprikou. Polévka má výraznou chuť a měla by být dostatečně hustá.

Zdroj: Zkuste si udělat bezvadnou gulášovou polévku
Zveřejněno dne: 20.4.2015

Diskuze: výroba mýdel návod

super, vyzkoušela i když jsem pozměnila ingredience. Dala jsem kokosový tuk a bambucké máslo a mažu tím syna s atopickým ekzémem. Ne, že by mu zmizel, to ne, ale každopádně mu na pleť má mastička funguje stejně, jako komerčně prodávané a stokrát dražší. Důležité je sehnat kvalitní suroviny, já beru tady: www.ekokoza.cz/eshop…

Zdroj: diskuze Výroba mýdel návod
Odesláno dne: 8.3.2012 uživatelem Karla


Olivový olej, citron a med na detoxikaci

Postup na detoxikaci jater

Na detoxikaci jater je třeba pravidelně každé ráno po dobu jednoho měsíce na lačno užívat 1,5 lžíce olivového oleje, 1 lžíci medu a 1 lžíci čerstvé citronové šťávy. Uvedené ingredience užívejte přesně v uvedeném pořadí za sebou. Tuto domácí očistu organismu olejem, medem a citronem provádějte jednou do roka.

Zdroj: Olivový olej, citron a med na detoxikaci
Zveřejněno dne: 24.6.2015


Citlivá pleť potřebuje speciální péči

Masky na pleť

  • Hroznová pleťová maska – rozmačkejte a jednoduše aplikujte: chladivý, zjemňující a vyživující charakter.
  • Broskvová pleťová maska – rozmačkat dužinu a nanést na pleť a krk: zjemňující a čistící účinek, regeneruje a tonizuje.
  • Okurková pleťová maska s jogurtem – smíchejte ingredience dohromady, přidejte jíl a vymíchejte do pasty. Nechejte působit 10 minut. Odstraňte vlažnou vodou. Má chladivý, zjemňující a tonizační účinek.

Zdroj: Citlivá pleť potřebuje speciální péči
Zveřejněno dne: 8.4.2010


Pleťová maska z mrkve

Recepty na mrkvové masky

Než začnete s aplikací samotné masky, důkladně svou pleť vyčistěte tak, jak jste zvyklí (pomocí čisticího tonika, vody a podobně). Pleť prohřejte a prokrvte, není to nic složitého, stačí pleť napařit nad horkou párou (velmi krátce), jemně namasírovat nebo provést její jemný peeling. Tyto způsoby vedou k prokrvení pleti, která pak mnohem lépe vstřebává výživné látky obsažené v pleťové masce.

Pleťová maska z mrkve, smetany a medu

Ingredience: 1 mrkev, trocha kysané smetany, 1/2 lžíce medu

Postup: Mrkev nastrouháme, přimícháme kysanou smetanu a med, aby vznikla kašička. Naneseme na pleť. Necháme působit přibližně 30 minut. Poté masku omyjeme vlažnou vodou.

Pleťová maska na problematickou pleť s akné

Ingredience: 1 střední mrkev, 2 polévkové lžíce smetany

Postup: Najemno nastrouháme oloupanou syrovou mrkev a vmícháme 2 polévkové lžíce sladké smetany. Tuto směs rozetřeme na gázu a položíme na tvář, necháme takto působit asi půl hodiny. Poté obličej omyjeme čistou vodou.

Pleťová maska s mrkví a žloutkem

Ingredience: 2 mrkve, 1 žloutek, 2 lžíce bramborového škrobu

Postup: Mrkev jemně nastrouháme a smícháme se žloutkem a škrobem. Naneseme na obličej a dekolt a necháme působit cca 20 minut. Pak opláchneme teplou a studenou vodou.

Mrkvová pleťová maska s olivovým olejem

Ingredience: 1 středně velká mrkev, 2 lžíce olivového oleje, pšeničné otruby

Postup: Mrkev nastrouháme, smícháme s olejem a zahustíme otrubami. Masku naneseme na obličej, krk a hruď a necháme působit asi 30 minut. Oči zakryjeme obkladem z čaje. Masku smyjeme vlažnou vodou. Tato pleťová maska je zvláčňující, výživná, vhodná pro všechny druhy pleti.

Pleťová maska z mrkvové šťávy

Ingredience: 1 polévková lžíce mrkvové šťávy, 1 žloutek, 1 lžička oleje

Postup: 1 polévkovou lžíci mrkvové šťávy smícháme se žloutkem a přidáme 1 lžičku kvalitního oleje. Masku naneseme na obličej a necháme cca 20 minut působit. Následně obličej opláchneme.

Zdroj: Pleťová maska z mrkve
Zveřejněno dne: 8.12.2015


Skořicový sirup

Recepty na výrobu

Domácí skořicový sirup

Ingredience: 200 g cukru krystal, 200 g třtinového cukru, 500 ml vody, 4−5 kusů celé skořice, 6 kapek citrónové šťávy.

Postup: Cukr rozpustíme v hrnci a necháme trochu zkaramelizovat (dejte si pozor na to, aby nebyl cukr příliš tmavý − zhořkl by). Karamel zalijeme vodou s citrónovou šťávou a přivedeme k varu, aby se karamel znovu rozpustil. Přidáme 4 celé skořicové tyčinky a necháme 20 minut povařit. Vzniklý sirup lijeme do čistých lahví. Skořici můžete nechat v láhvi jako ozdobu a pro výraznější chuť. Takto připravený domácí skořicový sirup je ideální do čaje, pro přípravu osvěžující limonády, do latté, na dezerty, do krémů, do svařeného vína a do koktejlů (alkoholických i nealkoholických). Pro zvýraznění chuti je možné přidat pomerančovou nebo citrónovou šťávu.

Domácí sirup na polévání dezertů a palačinek č. 1

Ingredience: 1 hrnek cukru krystal, 1/2 hrnku vody, 2 tyčinky skořice.

Postup: Všechny přísady dáme do hrnce a mícháme je při středně vysoké teplotě. Když se směs začne vařit, snížíme teplotu a za občasného míchání dusíme ještě 5 minut, dokud se cukr úplně nerozpustí. Sporák vypneme a tekutinu necháme vychladnout, poté můžeme takto připravený sirup konzumovat.

Domácí sirup na polévání dezertů a palačinek č. 2

Ingredience: 5 lžic másla, 1 šálek smetany, 3 lžíce hnědého cukru, 1/2 lžičky javorového extraktu, 1/2 lžičky mleté skořice.

Postup: V hrnku rozpustíme máslo (na mírném ohni). Vmícháme smetanu, hnědý cukr, javorový extrakt a skořici. Za stálého míchání vaříme, dokud se cukr nerozpustí a směs mírně nezhoustne (cca 3−4 minuty). Poté podáváme s lívanci.

Zdroj: Skořicový sirup
Zveřejněno dne: 14.9.2015

Domácí oživující medový peeling

Biologický peeling - příprava a ingredience:

  • ¼ hrnečku čerstvě namleté kávy,
  • ¼ hrnečku mléka,
  • 2 lžičky ovesných vloček,
  • 1 lžíce oleje ze semen z hroznů,
  • 2 lžíce medu,
  • 1 vaječný bílek.

Postup

Zkombinujte mléko, med, olej ze semen hroznů a vaječný bílek a vše smíchejte v míse. Poté pomalu přidávejte kávu a ovesné vločky a opatrně je vmíchejte do směsi tak, aby se nezměnila její struktura. Směs je nutné míchat do doby, než bude krémová a hladká. Elixír nyní můžete aplikovat ve sprše anebo ve vaně přímo na pokožku těla a jemně ji masírovat. Jako vhodný pomocník vám poslouží i froté rukavice.

Zdroj: krasojizda.cz

Zdroj: Domácí oživující medový peeling
Zveřejněno dne: 8.10.2009

Kokosový olej v kuchyni

Recepty

Květáková polévka s batátou

Ingredience: 1 lžíce kari, 1 plechovka kokosového mléka, 1 cibule, 1 kus batáty, 1 kus chilli papričky, 2 lžíce kokosového oleje, 2 stroužky česneku, 4 paličky květáku, limetková šťáva, petrželka, zeleninový vývar.

Postup: Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek nasekáme najemno. Květák a oloupanou větší batátu nakrájíme na malé kousky. Na kokosovém oleji osmahneme cibuli s česnekem. Následně přisypeme kari a chilli papričku a koření necháme lehce osmažit. Poté přidáme nakrájený květák a batátu a zalijeme kokosovým mlékem se zeleninovým vývarem nebo vodou. Zeleninu vaříme do změknutí. Potom vše důkladně rozmixujeme do hladkého krému. Nakonec do polévky přilijeme limetkovou šťávu a polévka je hotová. Pro barvu můžeme přidat petrželku.

Hrudky s kešú ořechy

Ingredience: 20 g medu, 100 g kešú ořechů, 150 g strouhaného kokosu, 60─70 g banánu, 20 g kokosového oleje.

Ingredience na obalení: 100 g čokolády, kokosový olej.

Postup: Kešú ořechy přes noc namočíme. Banán oloupeme a připravíme si ostatní suroviny. Kokos, banán, kešú ořechy, kokosový olej a med vložíme do mixéru a rozmixujeme. Z hmoty tvoříme hrudky, které namáčíme v rozpuštěné čokoládě s trochou oleje. Hotové hrudky vložíme do ledničky a necháme je ztuhnout.

Drůbeží polévka

Ingredience: bylinky, 1/2 lžičky sardelové pasty, kokosový olej, 1/2 lžičky zázvoru, sůl, 1 kus kuřete, 4 bobkové listy, 3 stroužky česneku, 1/2 lžičky koriandru, 1/2 citronu, 4 kusy mladé cibulky, 2 kusy mrkve, 1/2 lžičky kurkumy.

Postup: Kuře uvaříme v osolené vodě, do které přidáme bobkový list rozdrcený na jemný prach. Měkké masíčko vyndáme, odstraníme kůži, vykostíme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi osmahneme plátky očištěné mrkve, cibulky a česnek. Přidáme koření, zamícháme a vše vložíme do polévky. Vaříme asi 30 minut a doléváme vodu. Nakonec do polévky vrátíme maso a případně ji dosolíme. Hotovou polévku podáváme s natvrdo uvařeným vejcem nakrájeným na nudličky. Polévku ozdobíme bylinkami.

Pangasius a krevety na zeleném kari

Ingredience: 2 lžíce kokosového oleje, 500 g pangasia, 1 lžíce solamylu, 1 balíček zeleného kari (thajská pasta), 1 plechovka kokosového krému, 1 balíček vyloupaných krevet.

Postup: Do pánve wok dáme olej, přidáme zelenou kari pastu a asi 2 minuty restujeme. Následně přidáme kokosový krém, dobře rozmícháme a poté do pánve vložíme na menší kousky pokrájené filety pangasia a vaříme. Po cca 5 minutách dáme do woku ještě krevety a vaříme přibližně další 3 minuty. Nakonec směs zahustíme solamylem smíchaným s trochou vody. Ideální přílohou k zelenému kari s pangasiem a krevetami je jasmínová rýže nebo kuskus, který může být se zeleninou.

Grilovaná vepřová panenka

Ingredience: 2 stroužky česneku, 15 g kokosového oleje, zázvor, 1 lžička mletého koriandru, 750 g vepřové panenky.

Postup: Kokosový olej rozpustíme a přidáme 5 lžic vlažné vody, česnek, zázvor a koriandr. Všechny přísady rozmixujeme na hladkou marinádu. Maso nakrájíme na malé kostky a necháme v marinádě naložené nejméně 2 hodiny. Potom kousky masa napíchneme na dřevěné špejle a grilujeme asi 5─6 minut. Podle potřeby otáčíme.

Zdroj: Kokosový olej v kuchyni
Zveřejněno dne: 24.6.2015

Kokosový olej v kuchyni

Výroba kokosového oleje

Ingredience: zralý kokosový ořech.

Postup: Kokosový ořech je potřeba nejdříve oloupat a zbavit slupky. Ořech potom rozbijeme a dužinu kokosového ořechu vyškrabeme (nejvhodnější je použít speciální struhadlo na kokosové ořechy, s jehož pomocí se dá dužina lehce vyškrábat ─ vznikají jakési kokosové piliny). Poté si vezmeme misku, na kterou natáhneme větší bavlněnou utěrku. Do této utěrky postupně dáváme nastrouhanou dužinu kokosových ořechů. Utěrku s dužinou zavineme do koule a ždímáme ji rukama. Tímto způsobem postupně vyždímáme všechnu nastrouhanou kokosovou dužinu. Získané mléko přecedíme přes sítko, abychom ho zbavili případných kokosových pilin a částí dužiny. Následně mléko nalijeme na pánev a na mírném až silném ohni ho ohříváme přibližně 3─5 minut. Když mléko začíná získávat konzistenci pasty, bude olej brzy hotový. Za stálého míchání ještě chvilku povaříme. Po vytvoření pasty odstavíme pánev z ohně. Kokosový olej je hotový. Takto získaný olej dáme do nádoby. Chceme-li ho používat studený, vložíme jej do ledničky.

Zdroj: Kokosový olej v kuchyni
Zveřejněno dne: 24.6.2015

Mák

Recepty s mákem

Makovec

Ingredience: 1 hrnek cukru, 1 čokoládová poleva, 3/4 hrnku mletého máku, 1 hrnek mléka, 2 a 1/2 hrnku polohrubé mouky, 1/2 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 2 vejce.

Postup: Vejce s cukrem šleháme asi 5 minut. Pokračujeme ve šlehání a postupně přidáváme olej, poté mléko a nakonec mouku smíchanou s mákem a práškem do pečiva. Těsto nalijeme na plech s pečicím papírem a dáme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme dočervena. Vystydlý makovec polijeme čokoládovou polevou nebo pocukrujeme.

Šišky s mákem

Ingredience: 2 balíčky vanilkového cukru, 1 balíček mletého máku, moučkový cukr, máslo.

Těsto: 1 vejce, 150 g hrubé krupice, 100−150 g hrubé mouky, 800 g brambor vařených ve slupce, 50 g škrobové moučky, 1/2 lžičky soli.

Postup: Brambory očistíme a uvaříme ve slupce. Brambory necháme vychladnout, potom je oloupeme a nastrouháme na vál. Osolíme je, přidáme škrobovou moučku a mouku s krupicí. Nakonec doprostřed všech ingrediencí uděláme důlek, do kterého rozklepneme vajíčko. Rukama vypracujeme vláčné a pevné těsto, jež se téměř nelepí. Těsto rozdělíme na stejné dílky a vyválíme z nich šišky. Ty vložíme do vroucí mírně osolené vody a zvolna vaříme asi 10 minut. Uvařené šišky vyndáme děrovanou naběračkou a necháme okapat (třeba na sítu). Šišky dáme na talíř a posypeme je mletým mákem, který jsme smíchali s vanilkovým cukrem. Podle chuti můžeme na teplé bramborové šišky položit plátky másla a ještě je pocukrovat. Bramborové šišky s mákem podáváme ihned po jejich přípravě jako hlavní chod.

Škubánky s mákem

Ingredience: 1 kg brambor, 300 g hrubé mouky, rozpuštěné máslo nebo sádlo, mletý mák, moučkový cukr, tvaroh na strouhání.

Postup: Oloupané a rozkrájené brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, brambory necháme v nádobě, zpět nalijeme pouze část vody, přisypeme mouku a necháme dojít (přibližně 15 minut). Pak brambory rozšťoucháme dohladka (můžeme ještě přilít vodu z brambor). Po 10 minutách se hmota přestane lepit (můžeme ještě trochu přisolit). V rozpuštěném másle nebo sádle namáčíme lžíci a vykrajujeme škubánky. Na talíři je posypeme mletým mákem, nastrouhaným tvarohem a cukrem a můžeme je polít máslem nebo sádlem.

Lokše s mákem

Ingredience: 700 g vařených prolisovaných brambor, špetka soli, 300 g hladké mouky, 50 g rozpuštěného sádla, švestková povidla, 100 g mletého máku, 100 g moučkového cukru.

Postup: Brambory uvařené ve slupce oloupeme, prolisujeme, přidáme sůl a mouku a vypracujeme hladké těsto. Na pomoučeném vále těsto rozválíme a vytvoříme dlouhý váleček, který rozkrájíme na stejně velké kousky. Z každého kousku rozválíme placku a na rozehřáté plotně nebo plotýnce placky upečeme. Upečené lokše potřeme rozpuštěným sádlem a povidly, posypeme mákem a moučkovým cukrem (nebo je posypeme jen mákem s cukrem) a stočíme je.

Slané vdolečky

Ingredience: 1 kg hladké mouky, 1 vejce, 1/2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 1 kostka droždí, 2−3 lžíce tuku, 250 ml vlažného mléka, 1/2 misky máku se solí.

Postup: Z ingrediencí vypracujeme hladké těsto, ze kterého následně vytvarujeme malé bochánky. Ty dáme na vymaštěný plech, potřeme je vodou a posypeme mákem se solí. Pečeme dozlatova při 200 °C. Po upečení potřeme vdolečky máslem.

Makové peciválky

Ingredience: 300 g brambor, 400 g polohrubé mouky, 35 g cukru, 1 žloutek, 22 g droždí, 1−2 lžíce mléka, sůl, olej na potření, 80 g mletého máku, 70 g moučkového cukru, 70 g másla, pečicí papír.

Postup: Brambory uvaříme ve slupce, slijeme a necháme trochu vychladnout. Oloupeme je a úplně vychladlé pak nastrouháme na jemném struhadle nebo je umeleme. Dáme je na pomoučený vál, přidáme žloutek, sůl, prosetou mouku, cukr, rozdrobené droždí a mléko a vypracujeme tužší těsto. To dáme na teplé místo, přikryjeme utěrkou a necháme ho asi 40 minut kynout. Pak na pomoučeném vále těsto rozkrájíme asi na 20 stejných dílků, z nichž vytvarujeme bochánky (o průměru cca 4 cm). Položíme je stisknutou stranou těsta na plech s pečicím papírem a necháme dalších 20 minut kynout. Poté je potřeme olejem a pečeme v troubě předehřáté na 180 °C dorůžova. Během pečení je ještě jednou pomastíme. Upečené peciválky těsně před podáváním spaříme vařící vodou. Dáme je na talíř, vidličkou je roztrhneme, posypeme mákem smíchaným s cukrem a polijeme rozpuštěným máslem.

Koláč s mákem

Ingredience: 3 vejce, 200 g cukru krupice, 260 g polohrubé mouky, prášek do pečiva, 1 a 1/2 dl oleje s mlékem, švestky, mletý mák, cukr moučka.

Postup: Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme ostatní ingredience a hotové těsto vylijeme na plech. Posypeme mákem smíchaným s cukrem, poklademe švestkami a znovu posypeme mákem s cukrem. Vložíme do vyhřáté trouby.

Zdroj: Mák
Zveřejněno dne: 6.10.2015

diskuse k tomuto tématu

jak vytvořit balzám na rty

dobrý den,kde bych mohla sehnat všechny ty ingredience?děkuji :)

více >>

výroba mýdel návod

super, vyzkoušela i když jsem pozměnila ingredience. Dala jsem kokosový tuk a bambucké máslo a mažu tím...

více >>

další diskuse   

nabídka obchodu

VITALIS BIO obličejový peeling (50 ml)

VITALIS BIO obličejový peeling (50 ml)

Jemný peeling v Bio kvalitě pro Vaši pleť s obsahem meruňkových jader a mandlí. Osvěžuje a dává pleti novou zář. Osvěžuje a dává pleti novou zář. Peeling s jemnými meruňkovými mikrogranulemi a arganový olej vás obklopí svou svůdnou vůni. Odstraňuje odumřelé kožní buňky a zjemňuje pokožku. Kůže je hladká a září mladistvou svěžestí. Obsah: meruňka, mandle, arganový olej, citron, kostival Aplikace:...

Cena: 687 Kč
Koupit  koupit

VITALIS BIO obličejové sérum inNature den/noc (30 ml) - zářivá pleť, regenerace a elasticita

VITALIS BIO obličejové sérum inNature den/noc (30 ml) - zářivá pleť, regenerace a elasticita

Vyzkoušejte obličejové sérum den a noc, jenž představuje sílu a energii pro vaší pleť. Toto intenzivně regenerující speciální sérum pro zářivou pleť z esencí lístků růže a kadidla (pryskyřice) dává pleti nový vzhled, pocit mladší a pružnější pokožky. Evropská pečeť nejvyšší kvality přírodní kosmetiky ICEA N °. Poskytuje kůži potřebnou hydrataci a elasticitu. Po očištění pokožky aplikujte na obličej,...

Cena: 972 Kč
Koupit  koupit

Derma váleček Skinrölla (0,3 mm) – sada pro domácí použití

Derma váleček Skinrölla (0,3 mm) – sada pro domácí použití

Derma váleček Skinrölla s titanovými jehličkami o délce 0,3 mm napomáhá dostat pod kůži několikanásobně více účinných látek z vaše oblíbeného séra či krému. Zároveň podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v kůži, čímž dochází k jejímu omlazení. Skinrölla je speciální derma váleček s titanovými jehličkami, který umožní dopravit účinné látky obsažené v krému nebo séru do epidermis a dermis, tedy přesně...

Cena: 2850 Kč
Koupit  koupit

VITALIS BIO sprchový tělový peeling (200 ml)

VITALIS BIO sprchový tělový peeling  (200 ml)

Pro hladkou a jemnou kůží po celém těle kdy sprchování se stává zážitkem. Dokonalá hydratace s antioxidanty a pečujícími oleji pro svěžest pokožky. Jojobové granule jemně odstraní odumřelou pokožku. Borůvka a opuncie poskytnout pokožce intenzivní vlhkost a optimální péči. Obsah: borůvka, jojoba, opuncie, olivový olej, levandule Aplikace: Naneste peeling na tělo a jemnými krouživými pohyby rozetřete....

Cena: 472 Kč
Koupit  koupit

VITALIS BIO obličejová maska (50 ml) - luxusní omlazení pokožky

VITALIS BIO obličejová maska (50 ml) - luxusní omlazení pokožky

Vysoce kvalitní maska na obličej aktivuje přirozenou regeneraci a její vůně dodá duševní a fyzickou relaxaci. Pro redukci vrásek a omlazení. Evropská pečeť nejvyšší kvality přírodní kosmetiky ICEA N °. Luxusní obličejová maska - pohladí vaši pokožku. Vrásky jsou redukovány a pleť vypadá mladě a svěže. Obsah: rozmarýn, kostival, ylang-ylang, levandule, Witch Hazel - vilín Aplikace: Hýčkejte svou...

Cena: 815 Kč
Koupit  koupit

VITALIS Happy day – čaj po dlouhém pracovním dni

VITALIS Happy day – čaj po dlouhém pracovním dni

15 pyramidových filtrů každý 3 g = 45 g HAPPY DAY - Alpicare ® HAPPY DAY Dokonalá směs ovoce a bylin vám přinese perfektní uvolnění po pracovním dnu. Užijte si tento jedinečný a osvěžující nápoj. Obsah: jablečné kousky, květiny mrkve, ostružinové listí, Eucalyptusové listy, kousky červené řepy, květy ibišku, citronová příchuť, kousky mandarinky...

Cena: 199 Kč
Koupit  koupit

Konopný olej CANNOL 100 ml

Konopný olej CANNOL 100 ml

Masáže, koupele, vlasy. Velmi kvalitní konopný olej s příznivými účinky pro tělo. Pečlivě vybrané účinné látky napomáhají k dokonalému uvolnění svalstva a regeneraci. Konopný olej s vysokým obsahem esenciálních nenasycených mastných kyselin omega 3-6, vitaminů A, B1, B2, B6, C, E,  fytosterolů, fytinu a řady důležitých minerálních látek. Obsažené přírodní látky se v minulosti osvědčily díky svým schopnostem...

Cena: 270 Kč
Koupit  koupit
Stránky o Activ Aloe

Stránky www.zbozi-kosmetika.cz
nejčtenější články

svrab u člověka fotogalerie | jak se dělá tinktura | plicní chlamydie | kostivalová mast domácí výroba | kostivalová tinktura výroba | bobkový list a jeho účinky | domaci vajickovy sampon

SiteMAP