naše nabídka

newsletter

Chcete být informováni o novinkách a zajímavostech z produkce webu Krasojízda.cz?


Žádný problém!
Zde zapište svůj email.



oblíbená témata

oblíbené weby
všechny weby   

partneři
další partneři   

Téma: 

jarischův roztok


Na co se používá Jarischova voda

Jak použít Jarischův roztok

Jarischův roztok má blahodárné účinky na pleť a používá se zevně, je vhodný k obkladům obličeje, ale i na jiné plochy těla. Má protizánětlivé a mírně antimikrobiální účinky. Vysušuje méně než borová voda. Hodí se k vysýchavým obkladům na mokvající projevy.

Jarischův roztok se používá při zahájení terapie akutních mokvajících projevů ekzémů, a to tak, že se na postižené místo přikládají gázové obklady namočené v roztoku, jehož účinkem dochází k vysychání postižené oblasti.

Na akné se Jarischův roztok používá tím způsobem, že se roztok aplikuje jako běžná pleťová voda, to znamená omýváním nebo potíráním postižené oblasti. Jarischův roztok má antibakteriální vlastnosti, takže napomáhá snížení počtu baktérií nacházejících se na kůži a uvnitř akné. Jarischův roztok zmenšuje množství jizevnaté tkáně.

Zdroj: Na co se používá Jarischova voda
Zveřejněno dne: 25.7.2015

Diskuze: Re: Co to je ?

Kup si v lékárně Jarischův roztok (jarišův) za 90 Kč a každý den před spaním si s ním vyčisti svojí pleť na celém obličeji, krku a taky ušní boltce. Když to po měsíci nepomůže, tak se stav u lékaře na kožním a nech si to vyšetřit. Tam ti přesně řeknou co to je a jak se toho můžeš nejlíp zbavit. Tady je odkaz, kde je vidět jak vypadá jarischův roztok a kde se dá koupit: www.zbozi.cz/vyrobek…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Co to je ?
Odesláno dne: 6.4.2016 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi


Na co se používá Jarischova voda

Jarischův roztok

Jarischův roztok je kombinací kyseliny borité s glycerinem, rozpuštěné v demineralizované vodě. Jeho pH je mírně kyselé.

Jarischův roztok je dermatologikum, které má toto složení: 0,067 % methylparabenu, 0,033 % propylparabenu, a glycerolu a kyseliny borité 2 %.

Používá se na mastnou, problematickou a citlivou pleť se sklonem k akné, na ekzémy a pro celkové zklidnění pokožky. Je běžně k dostání v lékárně bez předpisu v balení 0,5l nebo 1l. Do dvou měsíců po otevření se musí roztok spotřebovat.

Zdroj: Na co se používá Jarischova voda
Zveřejněno dne: 25.7.2015

Diskuze: kolik stojí roztok batrafen

Dobrý den, můj syn má placaté nehty ale nejsou zažloutlé vypadá to jako by mu chyběl nějaký vitamín .Pomohl by roztok batrafen?A kolik stojí děkuji Březíková

Zdroj: diskuze Kolik stojí roztok batrafen
Odesláno dne: 28.7.2011 uživatelem BrezikovaPatricie@seznam.cz
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi


Na co se používá Jarischova voda

Kde se dá Jarischův roztok koupit

Jarischův roztok je běžně k dostání v lékárně v balení po 1 litru i v 1/2litrovém balení. Díky obsahu glycerinu je roztok stabilní pouze do 60 dní ode dne výroby, po této době jej není možné dále používat – zkazí se. Zde je vidět aktuální nejnižší cena Jarischova roztoku.

Zdroj: Na co se používá Jarischova voda
Zveřejněno dne: 25.7.2015

Na co se používá Jarischova voda

Jarischův roztok a pleťový krém

Jarischův roztok se používá na záněty a podobně, ale je to také asi nejlepší pleťová voda. Používá se před nanesením krému na pleť. Pleť pak budete mít jako miminko, hladkou, jemnou a ve skvělé kondici. Jarischův roztok klasicky nalijte na vatový tamponek a naneste na obličej. Navíc je tento roztok neuvěřitelně levný: 1 litr roztoku stojí asi 60 Kč. Moc se o tom neví, také proč, že? Veliká konkurence drahých značek. Kdo to zkusí, už by v životě nedal za 250ml tonizační vodu ani korunu.

Zdroj: Na co se používá Jarischova voda
Zveřejněno dne: 25.7.2015

Diskuze: Re: jarischov roztok priprava

V roztoku jarishova voda je použita kyselina boritá s koncententrací 2% a glycerin s koncentrací 3%.

Zdroj: diskuze Jarischov roztok priprava
Odesláno dne: 18.6.2012 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi


Na co se používá Jarischova voda

Holtova mast a Jarischův roztok

Holtova mast se používá pro léčbu chronických forem atopického ekzému, lupénky a hlavně seboroické dermatitidy. Holtova mast podporuje tvorbu nových buněk pokožky, používá se jako doplněk péče při povrchových zarudnutích kůže a ekzémech. Holtova mast obsahuje kyselinu stearovou, ichtamol, lanolin, kakost, tetraboritan sodný (borax), mentol.

Účinky a způsob společného použití je vhodný z toho důvodu, že Jarischův roztok čistí pokožku a Holtova mast je účinná při léčbě ekzémů a dalších forem kožních problémů. Proto je léčba snadnější a doba hojení kratší.

Zdroj: Na co se používá Jarischova voda
Zveřejněno dne: 25.7.2015

Diskuze: citrón s česnekem

To myslíte vážně, přidávat k citrónu a česneku Alpu? Je to sice bylinný roztok, ale určený k masážím a ne k pití! Jiné podobné recepty Alpu neuvádějí...

Zdroj: diskuze Citrón s česnekem
Odesláno dne: 3.6.2012 uživatelem Marta
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi


Co je to Holtova mast

Na co se používá Holtova mast a na co Jarischův roztok

Holtova mast slouží ke zmírnění svědivého pocitu pokožky. Vytváří na povrchu pokožky ochrannou vrstvu odnímající vlhkost a vyvolávající chladivý pocit. Regeneruje pokožku a podporuje tvorbu nových kožních buněk. Používá se pouze zevně, nesmí se dostat do kontaktu s okem či do otevřených ran.

Jarischův roztok je dermatologikum. Jedná se o roztok kyseliny borité s glycerinem, rozpuštěné v demineralizované vodě. Jeho pH je mírně kyselé. Používá se jako pleťová voda, na ekzémy, celkové zklidnění pokožky, při zahájení terapie akutních mokvajících projevů ekzémů ve formě vysychavých obkladů. Využívá se také k omývání nebo potírání postižené oblasti nebo jako obklad. Je k dostání v lékárně bez předpisu.

Zdroj: Co je to Holtova mast
Zveřejněno dne: 8.12.2015

Diskuze: jarischov roztok priprava

Aka koncentracia kyseliny boritej a glycerinu je v jarischovom roztoku?

Zdroj: diskuze Jarischov roztok priprava
Odesláno dne: 18.6.2012 uživatelem Peter Danko
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

Diskuze: Re: kolik stojí roztok batrafen

Vážená paní Březíková, Batrafen je v tomto případě neúčinný. Zkuste stav synovo nehtů zkonzultovat s dětským lékařem. Pro správné stanovení diagnózy je nezbytné projevy na jeho nehtech vidět.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kolik stojí roztok batrafen
Odesláno dne: 29.7.2011 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

Exoderil

Varianty Exoderilu

Kožní roztok s protiplísňovým a protizánětlivým účinkem určený k zevnímu použití. Exoderil dermální roztok se používá pouze k lokální léčbě a aplikuje se pouze 1x denně. Pouze v případě nehtové plísně se doporučuje aplikovat 2x denně a nehet lehce narušit pilníčkem, aby účinná látka mohla dobře nehtem pronikat. Exoderil roztok je vhodný na léčbu plísňových onemocnění kůže, mezi prsty a nehty, a na zánětlivá kožní onemocnění. Po doléčení aplikujte ještě 14 dnů, aby nedošlo k opětovnému návratu plísně. Exoderil roztok je zvláště vhodný k léčbě mykóz ve vlasové části hlavy, přípravky jsou vhodné pro dospělé i děti.

Kožní krém s protiplísňovým a protizánětlivým účinkem určený k zevnímu použití. Exoderil dermální krém se používá pouze k místní léčbě a aplikuje se pouze 1x denně. Pouze v případě nehtové plísně doporučujeme aplikovat 2x denně a nehet lehce narušit pilníčkem, aby účinná látka mohla dobře nehtem pronikat. Exoderil krém je vhodný k léčbě plísňových onemocnění kůže, mezi prsty a nehty, a na zánětlivá kožní onemocnění. Po doléčení aplikujte ještě 14 dnů, aby nedošlo k opětovnému návratu plísně.

Někdy se laicky zaměňuje mast za krém. Exoderil je zaregistrovaný v české republice jako Exoderil dermální krém a Exoderil dermální roztok.

Zdroj: Exoderil
Zveřejněno dne: 24.6.2015

Diskuze: Re: kožní nemoci nohou bolaky

Boláky na nohou, skoro jako by díry, to jsou pravděpodobně bradavice. Na léčbu bradavic použijte roztok Duofilm. Duofilm je modro-bílá krabička a je volně prodejný v lékárně asi za 160 Kč a vydrží hooodně dlouho. Při léčbě Duofilmem postupujte podle příbalového letáku a bradavice by měly do měsíce ustoupit.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kožní nemoci nohou bolaky
Odesláno dne: 26.2.2012 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

Hypermangan cena

Co je hypermangán

Hypermangán je manganistan draselný, chemicky KMnO 4, a je to černo-fialová lesklá krystalická sůl. Hypermangán je velmi dobře rozpustný ve vodě, kdy vzniká růžovo-fialový až tmavofialový roztok (záleží na koncentraci). Z roztoku se hypermangan dá zpětně odstranit dialyzační blánou. V medicíně se používá jako antiseptikum , k potírání ekzémů a plísní na nohou. Hypermangan je oxidační činidlo, proto musí být v určité vzdálenosti od rezavějících kovů. Pokud budeme železnou tyč pravidelně namáčet v "čerstvém" vodném roztoku hypermanganu, tak za krátko nám zreziví. Hypermangan je minerál, který má molární hmotnost cca 158 g / mol a hustotu asi 2,7 g / cm 3.
Při použití hypermanganu je třeba si dávat pozor, protože roztok hypermanganu zanechává na pokožce hnědé skvrny, které do 48 hodin zmizí. Z textilu se fleky od hypermanganu čistí octem.

Zdroj: Hypermangan cena
Zveřejněno dne: 1.2.2012

Diskuze: domácí výplach pochvy s tea tree oil

Zhruba před rokem se manželka doslechla o přípravku s Tea Tree olejem na výplach pochvy. Jelikož už zná účinky Tea Tree oleje velice dobře, vyzkoušela vaginální roztok Tea Tree oleje na léčbu své vygynální mykózy. Zjistila, že Tea Tree olej přírodní cestou velice účinně pomáhá při odstranění vaginální mykózy. Vaginální roztok s Tea Tree oil slouží rovněž k obnovení a udržení přirozené poševní mikroflóry a vlhkosti poševní sliznice. Je opravdu účinný, máme to vyzkoušeno, takže během několika aplikací dochází k úplnému odstranění nepříjemných příznaků.

Vaginální roztok se používá zředěný převařenou vodou, obvykle jedna lahvička vystačí na 10 použití. Do pochvy se Tea Tree olej zavádí pomocí speciálního vaginálního aplikátoru nebo postačí i kapátko s balónkem či injekční stříkačka. Roztok je nutné rovnoměrně rozprostřít po celém vnitřním povrchu pochvy. Vaginální roztok s Tea Tree Oil se doporučuje aplikovat obden, alespoň 3x dokud nezmizí příznaky vaginální mykózy.

Zároveň jde Tea Tree Oil doporučit k ošetření vnějších rodidel a k potření partnerova žaludu. K tomu slouží vaginální krém nebo mast s Tea Tree Oil, které je možno používat i preventivně před pohlavním stykem. Partner by měl potírat žalud slabou vrstvičkou krému každý den, alespoň po dobu jednoho týdne, i když nemá žádné vnější příznaky.

Co je to Tea Tree Oil?
Tea Tree oil ( Melaleuca Alternifolia) je nejsilnější přírodní antiseptikum (protimikrobiální látka) působící proti choroboplodným zárodkům jako jsou viry, bakterie, houby a plísně a zabraňuje vzniku a šíření infekcí na kůži a sliznicích těla. Jeho využítí je opravdu široké a hlavně účinné.

Zdroj: diskuze Domácí výplach pochvy s tea tree oil
Odesláno dne: 25.11.2011 uživatelem Adam
Počet odpovědí: 0

Diskuze: Re: přípravek na plíseň v tříslech

Čau, nejvhodnější volně prodejný přípravek na plíseň v tříslech je buď LAMISIL gel 15g 1% nebo pak roztok Canespor, což je širokospektré antimykotikum. Osobně si ale myslím, že to co Tě trápí není plíseň, ale spíše zapářka a na tu je njlepší tekutý pudr a vyvarovat se rozškrábání při svědění. Kdyby to přetrvávalo déle než dva týdny, tak doporučuji navštívit dermatovenorologa, aby to zrevidoval a určil vhodnou péči.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Přípravek na plíseň v tříslech
Odesláno dne: 9.10.2011 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

Souhrn údajů o přípravku Cytéal

6. FARMACEUTICKÉ ÚDAJE

6.1. Seznam všech pomocných látek

Lauramidapropylbetainum, diolamidum acidi cocos, acidum edeticum, parfum coniferoli, acidum lacticum, aqua purificata.

6.2. Inkompatibility

Vzhledem k možným interakcím (antagonismus, inaktivace) doporučujeme vyhnout se současnému nebo následnému používání přípravků s obdobnou funkcí. Zvláště pak nepoužívejte současně obyčejné mýdlo. Nezavírejte nádobku s přípravkem korkovým uzávěrem. (Je možný vznik komplexů s korkem, kaučukem a jinými polymery, makromolekulami, aniontovými (mýdla) a neiontovými povrchově aktivními látkami).

6.3. Doba použitelnosti

2 roky.

6.4. Skladování

Chránit před světlem a uchovávat při teplotě do 25 st. C.

6.5. Druh obalu

Neprůhledná lahvička z polyetylénu o vysoké hustotě o obsahu 250 ml, 500 ml nebo 1000 ml, uzavřená neprůhledným šroubovacím uzávěrem z polyetylénu o nízké hustotě.

6.6. Návod k použití

Roztok v lahvičkách s vyšším obsahem než 250 ml může být v případě dlouhodobějšího používání po otevření kontaminován.
Neuchovávat zředěný roztok! 
 

Zdroj: Souhrn údajů o přípravku Cytéal
Zveřejněno dne: 1.2.2012

Exoderil

Zkušenosti s Exoderilem

Přípravek se používá k léčbě plísňových onemocnění kůže nebo kožních záhybů, meziprstových plísňových onemocnění, plísňových onemocnění nehtů, kandidových onemocnění kůže, k léčbě pytiriasis versicolor, která je vyvolána kvasinkou Pitysporon orbiculare, a k léčbě mykóz způsobených druhotnou bakteriální infekcí. Dále se Exoderil užívá u zánětlivých kožních plísňových onemocnění (se svěděním i bez svědění). Exoderil roztok je zvláště vhodný při léčbě mykóz ve vlasové části hlavy, přípravky jsou vhodné pro dospělé i děti.

Zdroj: Exoderil
Zveřejněno dne: 24.6.2015

Jarišova voda a jak si ji připravit

Jarischova voda

Nebo také Jarišova voda, či Jarishův roztok je roztok glycerínu a kyseliny borité v destilované vodě.


Glycerín, nebo také glycerol je hygroskopická bezbarvá viskózní kapalina bez zápachu, sladké chuti. Hlavním zdrojem glycerolu jsou přírodní tuky. Například při výrobě mýdla se působením hydroxidu sodného nebo draselného tuky štěpí na glycerol a směs alkalických solí alifatických kyselin, které jsou podstatou kosmetických mýdel.

Glycerinový olej použití: Glycerol se používá pro ošetření gumy a kůže v kosmetických výrobcích, zejména jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech, jako přísada do zubních past, při výrobě plastických hmot zejména jako změkčovadlo, léčiv, žvýkaček, past, barviv a výbušnin. Glycerinový olej se používá také přii výrobě bezvodého ethanolu pro odstranění příměsi vody. Glycerin je součástí nemrznoucích směsí, většinou v kombinaci s ethylenglykolem. V potravinářském průmyslu se glycerinový olej užívá jako přísada pro úpravu nápojů a méně kvalitních vín, jako sladidlo například ve šlehačkách v bombičkách, jako změkčovadlo želé a jiných cukrovinek. Glycerin jako součást potravin má označení E 422. V lékařství se glycerin užívá při léčbě otoku mozku jako přísada infuzí, ke snižování nitroočního tlaku, při zácpách ke změkčení stolice ve formě glycerinových čípků nebo jako součást klystýrů.

Kyselina boritá je bílá krystalická látka. Její zředěné vodné roztoky, obvykle 2% až 3% roztok, se používají v očním lékařství pod označením borová voda. Takže obecně se dá říci, že Jarishova voda je vlastně obohacená borová voda o glycerín.

Zdroj: Jarišova voda a jak si ji připravit
Zveřejněno dne: 21.10.2011

Bradavice na jazyku alias afty

Bradavice na rukou

Dnes již prakticky není důvod, proč se s bradavicemi na kůži tak dlouho trápit. Máme k tomu bezvadnou léčbu, která Vás bradavic zbaví do půli roku a to navždy. Tedy než se znovu virem, který bradavice způsobuje, znovu nakazíte. Na léčbu bradavice použijte roztok Duofilm. Duofilm je účinný roztok s koncentrovanými kyselinami mléčnou a salicylovou. Tyto dvě kyseliny dokáží destruovat pokožku až na kožní škáru. Tím dokonale doslova vypálí bradavici i s jejími kořeny. Doufilm se pečlivě aplikuje jen na bradavici v intervalu 2x týdně. Přičemž jednou před aplikací se léčené místo obrousí pemzou nebo vhodným pilníkem na ztvrdlou kůži a pak se hned nanese Duofilm. Po několika týdnech se bradavice začne zmenšovat, až se zcela ztratí a zbude po ní jen malá tečka – nepatrná jizva po bradavici. Dají se tak vyléčit bradavice malinká, ale i starší, které jsou již pěkně rozlezlé někdy i 1 centimetr široké. Čím dříve bradavice začnete léčit roztokem Duofilm, tím dříve se jich zbavíte. Duofilm se dá koupit volně v lékárně.

Fotky na kterých jsou vidět bradavice ve svých různých projevech na kůži a sliznicích jsou zde.

Doktorka Vránová

Zdroj: Bradavice na jazyku alias afty
Zveřejněno dne: 3.12.2011

Jarišova voda a jak si ji připravit

Jarišova voda použití

Jarishova voda se používá v kosmetice na zklidnění podrážděné pleti, obecně na zklidnění dermatitid obvykle v kombinaci s mastnou pokožkou. Jarishova voda mírně vysušuje pleť a působí mírně desinfekčně. Jarishova voda je vhodná i proti akné. Typická indikace Jarishovy vody je po vysazení hormonální antikoncepce pro zlepšení pleti, která díky hormonálnímu výkyvu často manifestuje v podobě akné nebo lehčí dermatitidy. Používá se buď jako pleťová voda k čištění pleti a nebo ve formě obkladů. K dostání je v lékárně v balení po 1 litru i v 1/2 litrovém balení. Díky obsahu glycerínu je roztok stabilní pouze do 60 dní ode dne výroby, po této době jej není možné dále používat - skazí se.

Zdroj: Jarišova voda a jak si ji připravit
Zveřejněno dne: 21.10.2011

diskuse k článku

Re: jarischov roztok priprava

V roztoku jarishova voda je použita kyselina boritá s koncententrací 2% a glycerin s koncentrací 3%.

více >>

jarischov roztok priprava

Aka koncentracia kyseliny boritej a glycerinu je v jarischovom roztoku?

více >>

další diskuse   

nabídka obchodu

Barnys Effective

Barnys Effective

Účinný prostředek proti vším na bázi esenciálních olejů. Usnadňuje vyčesávání vší a hnid. Obsahuje olej z australské rostliny kajeputu střídavolistého (Tea Tree Oil), který se používá již celá desetiletí v boji proti vším.Přípravek k péči o vlasy při výskytu vší Usnadňuje vyčesávání vší a hnid. Obsahuje olej z australské rostliny kajeputu střídavolistého (Tea Tree Oil), který se používá již celá desetiletí...

Cena: 249 Kč
Koupit  koupit

Weleda Combudoron mast 25 g

Weleda Combudoron mast 25 g

Zklidňuje pokožku vystavenou nadměrnému působení slunečního světla a po bodnutí hmyzem. Slouží i k následnému ošetření drobných popálenin. Mast k následnému ošetření po bodnutí hmyzem a popálenin Zklidňuje pokožku vystavenou nadměrnému působení slunečního světla a po bodnutí hmyzem. Slouží i k následnému ošetření drobných popálenin. Nepoužíváme na čerstvé a otevřené rány. Nanáší se jednou až třikrát...

Cena: 245 Kč
Koupit  koupit

Konopná mast BALCANN 80 ml

Konopná mast BALCANN 80 ml

Kůže, lupénka, vrásky, opary nebo praskliny. Konopná mast se širokým spektrem využití vhodná k péči o pokožku, hlavně při kožních problémech s popraskanou, podrážděnou či suchou pokožku se sklony k šupinatění. Uvítáte při pocitech svědění či pálení a pečuje o citlivou pokožku. Obsažené přírodní látky jsou známé svou schopností příznivě působit na opruzeniny, zapařeniny, proleženiny, štípance od hmyzu,...

Cena: 270 Kč
Koupit  koupit

Weleda Combudoron gel 25g

Weleda Combudoron gel 25g

Přírodní chladivý gel pro rychlé ošetření po bodnutí hmyzem, popálení. Obsahuje výtažek z arniky a kopřivy. Chladivý gel, zklidňuje pokožku bezprostředně po nadměrném slunění nebo po bodnutí hmyzem. Podporuje regeneraci pokožky po popáleninách. Nanáší se několikrát denně. Použití: Nepoužíváme při alergii na arniku. Nanášíme bezprostředně po poranění, bodnutí hmyzem pouze na neporušenou pokožku. Od...

Cena: 219 Kč
Koupit  koupit

Monoderma E5 + Monoderma A15 - zvýhodněný balíček pro pleť

Monoderma E5 + Monoderma A15 - zvýhodněný balíček pro pleť

Běžná cena: 955 Kč. Obsahuje: čistý vitamín E 5% (Tokoferol) a Čistý vitamin A (Retinol). Důležité antioxidanty pro pokožku. Čistý vitamin A, pomáhá při regeneraci kožních buněk a stimuluje syntézu kolagenu, redukuje jemné vrásky, čistí póry a normalizuje aktivitu mazových žlázek, čímž působí efektivně proti akné. a Čistý vitamín E 5% (Tokoferol). Vitamín E je přírodní ochranou Vaší pokožky proti...

Cena: 870 Kč
Koupit  koupit

Weleda Arnika 10% mast 25g

Weleda Arnika 10% mast 25g

Arniková mast pro následné ošetření výronů a tupých poranění. Vhodná i pro použití po fyzické námaze, sportu či bolestech svalů. Vhodná v návaznosti na užití arnikového gelu. Můžeme ji použít po fyzické zátěži, sportu, kdy pomáhá regeneraci bolestivých svalů a šlach i jako pomocný prostředek k urychlení hojení modřin, výronů. Tip: Vhodné je použití masti ve formě tzv. masťového obvazu: na přiměřeně...

Cena: 170 Kč
Koupit  koupit

Konopná mast BALCANN DUBOVÁ KÚRA

Konopná mast BALCANN DUBOVÁ KÚRA

Na praskliny a odřeniny. Konopná mast s vysokým podílem hojivé dubové kúry zajistí ideální péči o suchou, popraskanou a svědící pokožku. Použité účinné látky jsou známy jako osvědčený regenerační prostředek při aplikaci na kůži s prasklinami a odřeninami. Je o nich známo, že napomáhají účinně odstraňovat akutní i dlouhodobé potíže a působí velice příznivě na celé tělo. Konopná mast slouží při péči...

Cena: 280 Kč
Koupit  koupit
Stránky o Activ Aloe

Stránky www.zbozi-kosmetika.cz
nejčtenější články

octový obklad | svrab u člověka fotogalerie | mačingová jídelníček | kolísavý krevní tlak příznaky | plíseň nehtů a ocet | živočišné uhlí z čeho se vyrábí | cévy na nohách

SiteMAP