naše nabídka

newsletter

Chcete být informováni o novinkách a zajímavostech z produkce webu Krasojízda.cz?


Žádný problém!
Zde zapište svůj email.



oblíbená témata

oblíbené weby
všechny weby   

partneři
další partneři   

Téma: 

postup


NÁVOD NA DRDOLY S PODLOŽKOU

Návod na drdol s vycpávkou

Na tento typ drdolu použijte vycpávku s hřebínkem v barvě vlasů.

Postup:

  • Vlasy vyčešte vysoko do culíku a zagumičkujte.
  • Vzniklý pramen vlasů přehoďte dopředu a pod gumičku culíku připevněte vycpávku.
  • Poté vlasy přehoďte zpět přes vycpávku, kterou jimi pokryjete.
  • Přečnívající vlasy obkružte okolo vzniklého drdolu a připevněte pinetkami.

Takto můžete vytvořit i polodrdol, kdy část vlasů vyčešete, podložíte vycpávkou a překryjete. Prameny vlasů upravíte pomocí pinetek. Zde můžete vidět, jak vypadá polodrdol s pomocí vycpávky: https://www.svetove-zbozi.cz/temenni-vycpavka-drdol-patka/

Zdroj: Návod na drdoly s podložkou
Zveřejněno dne: 7.3.2017

Diskuze: dezert studena trvala

postup studenej trvalej

Zdroj: diskuze Dezert studena trvala
Odesláno dne: 10.5.2011 uživatelem jan
Počet odpovědí: 0


PEČEME S AMONIEM

Krémové řezy s amoniem

Ingredience těsto:

  • 350 g hladké mouky
  • 60 g moučkového cukru
  • 1 vejce
  • 60 g másla
  • 10 g amonia

Postup:

Ze všech surovin vypracujte na vále těsto, které rozdělte na 3 díly, z nich vyválejte 3 stejně velké pláty, každý zvlášť upečte na plechu vyloženém pečicím papírem v troubě předehřáté na 180 °C. Upečené pláty nechte vychladnout.

Ingredience krém:

  • 250 g Hery
  • 250 g měkkého tvarohu
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 1 litr mléka
  • 3 balíčky vanilkového pudinku
  • 150 g moučkového cukru

Postup:

Mléko a pudink uvařte do husta a nechte za občasného promíchání úplně vychladnout. Když je pudink studený, můžete vyšlehat Heru s moučkovým cukrem, přidat tvaroh, studený pudink a vanilkový cukr a ze všeho vyšlehat jemný krém. Všechny tři pláty postupně spojte krémem, hotové řezy nechte v lednici rozležet do druhého dne.

Zdroj: Pečeme s amoniem
Zveřejněno dne: 5.3.2016

Diskuze: Re: konzistence přípravku

Musíte to udržovat stále teplé než to nanesete na tělo. V článku jsme trochu pozměnili postup, aby bylo možné lépe pochopit způsob správné přípravy.

Zdroj: diskuze Konzistence přípravku
Odesláno dne: 28.7.2017 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi


PEČEME S AMONIEM

Piškotové sušenky s amoniem

Ingredience:

  • 500 g hladké mouky
  • 200 g moučkového cukru
  • 4 ks vajec
  • 60 g másla
  • 10 g amonia

Postup:

Ze všech surovin vypracujte na vále těsto, které nechte alespoň 6 hodin odležet, nejlépe však do druhého dne. Poté vyválejte plát o síle asi 4 až 5 mm, vykrajujte vámi požadované tvary sušenek a ty přendejte na máslem vymazaný plech. Pečte v předehřáté troubě na teplotu 180 °C do růžova.

Zdroj: Pečeme s amoniem
Zveřejněno dne: 5.3.2016

ŠTAFETKY

Kávový krém

Ingredience: 1 vanilkový pudink, 250 g másla, 1 porce kapučína, 2 lžičky kávy, 1,5 dl mléka, cukr

Technologický postup: Nejprve uvaříme kávu ze dvou lžiček mleté kávy, které zalijeme 1 dl vody. Do mísy nasypeme pudink, který ušleháme v mléce, do kterého přidáme 3 lžíce vychladlé kávy a cukr. Krém by měl zhoustnout a do takto připraveného krému zašleháme máslo a porci kapučína (sypký prášek). Vyšleháme do hladka – hotový krém by měl být pevný.

Zdroj: Štafetky
Zveřejněno dne: 13.2.2017

Diskuze: Uživání léku

Dobrý den mám prosím dotaz, je nějaký postup při užívání většího počtu léku. Nebo mohu polknout vše najednou.Děkuji

Zdroj: diskuze Užívání více léků
Odesláno dne: 27.11.2016 uživatelem Allan Mac.links
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi


BANÁNOVÁ BÁBOVKA

Banánová bábovka s olejem

Ingredience: 250 ml oleje, 250 g jemného krystalu, 250 g polohrubé mouky, 4 středně velké rozmixované banány, 4 vejce, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr

Postup: Rozehřejeme troubu. Formu vymažeme olejem a vysypeme moukou. Třeme žloutky s cukrem, postupně vmícháme olej. Přidáme rozmixované banány a střídavě polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a vanilkový cukr. Nakonec vmícháme sníh ze 4 bílků. Takto připravené těsto vlijeme do formy, pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Zdroj: Banánová bábovka
Zveřejněno dne: 21.9.2015

Diskuze: jak oloupat dýňové semeno

Dobrý den,
hledám postup,způsob jak oloupat semena dýně ne jak je pražit..

děkuji
Jiří

Zdroj: diskuze Jak oloupat dýňové semeno
Odesláno dne: 1.11.2016 uživatelem Jiří
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi


MOUČNÍKY Z LISTOVÉHO TĚSTA

Moučník z listového těsta s nutellou

Ingredience: 500 g listového těsta, 200 g nutelly, 1 vejce

Technologický postup: Listové těsto vyválíme na plát ve tvaru obdélníku o rozměrech přibližně 50 x 30 cm, silný asi půl centimetru. Pak ho podélně rozpůlíme, oba pásy těsta rozdělíme na 8 trojúhelníčků. Na každý kousek naneseme trochu nutelly. Trojúhelníčky pečlivě, aby náplň nevytékala, svineme do rohlíčků a přeneseme na plech s pečicím papírem. Rohlíčky potřeme rozkvedlaným vajíčkem a dáme péct do předehřáté trouby na 200 °C asi na 20 minut.

Zdroj: Moučníky z listového těsta
Zveřejněno dne: 12.5.2017

Diskuze: Návod na zhotovení hřebíčkového oleje

Musím se ošetřit na celém těle proti svrabu.
Potřebuji znát ingredience a postup zhotovení hřebíčkového oleje.
Děkuji Vám ...

Zdroj: diskuze Návod na zhotovení hřebíčkového oleje
Odesláno dne: 6.10.2015 uživatelem František Pospíšil
Počet odpovědí: 0

NÁVOD NA DRDOLY S PODLOŽKOU

Postup na drdol zvaný donut

Tento účes vytvoříte během několik málo minut. Postačí vám k němu zázračná věcička zvaná donut a pár pinetek. Donut koupíte skoro v každé drogerii cca za 50 Kč. V případě, že donut nemáte po ruce, dá se použít obyčejná silonová drátěnka, v případě nejvyšší nouze srolovaná ponožka s ustřiženou špičkou. Tento účes lze tvořit na kterémkoli místě hlavy, počínaje zátylkem a konče temenem.

Postup:

  • Vytvořte si klasický culík. Nezapomeňte na to, že výška culíku bude i finální výškou drdolu. Pokud chcete tedy vysoký drdol, musíte si vyrobit i vysoký culík.
  • Vlasy provlékněte otvorem v donutu.
  • Rozprostřete vlasy rovnoměrně kolem donutu. Vlasy by měly být na dotek uhlazené a neměla by být vidět žádná část pomůcky.
  • Jednou rukou si přidržte donut na místě, druhou opatrně obtočte vlasy kolem něj.
  • Pomocí gumičky upevněte vlasy tak, aby nikde nevylézaly a celý účes pořádně držel na místě.
  • Nyní můžete vlasy přestříknout lakem a dozdobit ozdobami.

Zdroj: Návod na drdoly s podložkou
Zveřejněno dne: 7.3.2017

Diskuze: Re: zanet na rtu otok rtu

Otok rtu může být reakce na Azitromicin. Zkuste přikládat ledové obklady. Zůstaňte v péči lékaře a konzultujte s ním další postup.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Zanet na rtu otok rtu
Odesláno dne: 21.6.2016 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

JAK NA ZAVAŘOVÁNÍ

Zavařování v myčce

Ovoce nebo zeleninu vložíme do sklenic, zalijeme studeným lákem (maliny, borůvky a podobně vložíme bez láku, pustí šťávu samy) a uzavřeme. Vše naskládáme do myčky víčkem vzhůru tak, aby byl mezi sklenicemi prostor, a myčku zapneme (klasicky s nádobím, které potřebujeme umýt) na nejdelší program a na nejvyšší teplotu. Po doběhnutí programu je zavařeno, sklenice poklademe na podložku dnem vzhůru jako při klasickém zavařování. Tento postup šetří čas a energii. Lze takto zavařovat okurky, ovoce i marmelády.

Zdroj: Jak na zavařování
Zveřejněno dne: 17.1.2015

Diskuze: Re: ganglion na noze

Nejdříve byste měla navštívit lékaře ortopeda, abyste s jeho pomocí mohla zjistit co přesně způsobuje onen novotvar na vašem palci. Podle zjištění se pak určí další postup.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Ganglion na noze
Odesláno dne: 18.6.2017 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

BANÁNOVÁ BÁBOVKA

Banánová bábovka hrníčková

Ingredience: 3 vejce, 1/4 kostky másla, 1/2 hrnku cukru krupice, 1 vanilkový cukr, 2 středně velké banány, 1/2 hrnku mléka, 1 a 2/3 hrnku polohrubé mouky, 1/2 balíčku prášku do pečiva

Postup: Máslo s cukrem vyšleháme a postupně vmícháme žloutky. Banány rozmačkáme v mléce a přimícháme do másla se žloutky. Přidáme část mouky a kypřicí prášek. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který postupně vmícháváme do těsta spolu se zbytkem mouky. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy. Troubu předehřejeme na 175 °C a pečeme pozvolna, aby se bábovka dobře propekla. Zda je hotová, poznáme zapíchnutím špejle do těsta. Špejle by měla zůstat po vytažení čistá.

Zdroj: Banánová bábovka
Zveřejněno dne: 21.9.2015

Diskuze: množení borůvek

Dobrý den,
Začal jsem pěstovat borůvky a prosím o všechny možné info o množení (doba, ,postup a td.) mám dobré pozdní odrůdy a chtěl bych je sám namnožit , děkuji Stříž

Zdroj: diskuze Kanadské borůvky množení
Odesláno dne: 22.11.2016 uživatelem zdenek stříž
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

BANÁNOVÁ BÁBOVKA

Banánová bábovka s čokoládou

Ingredience: 4 banány, trošku horké vody, 35 dkg hladké mouky, 25 dkg moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, 3 vejce, cca 8–10 lžic oleje, citronová kůra a šťáva, 1 čokoláda, tuk, mouka na vymazání a vysypání formy, čokoládová poleva

Postup: Vyšleháme žloutky s cukry do pěny a přidáme rozmačkané banány s vodou a olej. Přisypeme prosetou mouku s práškem do pečiva, nastrouhanou citronovou kůru, citronovou šťávu a nastrouhanou čokoládu. Výtečná je hořká čokoláda. Nakonec vmícháme vyšlehaný sníh z bílků. Pečeme v předehřáté troubě na cca 190 °C. Po vyklopení ještě teplou bábovku slabě potřeme čokoládovou polevou a dáme do chladu.

Zdroj: Banánová bábovka
Zveřejněno dne: 21.9.2015

Diskuze: alternativa antikoagulace a jak proti myomatózní děloze

Dobrý den,
zajímala by mě přírodní možnost náhrady warfarinu na tzv ředění krve
a jestli lze doporučit nějaký alternativní postup mladé ženě s nálezem myomatosní dělohy?
Dík za odpověď
T.kilian

Zdroj: diskuze Alternativa antikoagulace a jak proti myomatózní děloze
Odesláno dne: 1.1.2016 uživatelem Tomáš
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

BANÁNOVÁ BÁBOVKA

Banánová bábovka s tvarohem

Ingredience: 160 g másla, 160 g cukru, 1 vanilkový cukr, 3 vejce, 500 g tvarohu, 3 banány, nastrouhaná kůra a šťáva z poloviny citronu, špetka soli, 200 g krupičky, 1 prášek do pečiva

Postup: V míse utřeme máslo, cukr, vanilku a žloutky do pěny. Ve druhé míse rozmačkáme banány se šťávou z poloviny citronu. Díky citronové šťávě banány nezhnědnou. Přimícháme tvaroh a citronovou kůru. Směs přidáme ke žloutkové pěně. Do krupičky nasypeme necelý prášek do pečiva a spojíme s tvarohovou hmotou. Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuha. Sníh z bílků opatrně přimícháme k těstu. Pečeme v troubě vyhřáté na 170 °C asi 1 hodinu.

Zdroj: Banánová bábovka
Zveřejněno dne: 21.9.2015

BUTTER CHICKEN

Placky nagan

Jedná se o kynuté placky.

Ingredience: 2 hrnky hladké mouky, špetka cukru, špetka soli, ¼ hrnku vody, 1 lžička sušeného droždí, 1 lžička másla, 2 lžíce bílého jogurtu

Technologický postup: Do misky nasypte droždí a cukr, zakápněte asi 2 lžícemi vlažné vody a nechte půl hodiny odpočívat. Poté smíchejte mouku s rozpuštěným máslem, solí, jogurtem, zbytkem vody a kváskem. Zpracujte těsto. Mělo by to jít jednoduše a těsto by se nemělo lepit. Rozpalte troubu na maximum (250 °C), vyválejte placky, položte je na pečicí papír, propíchejte je vidličkou a dejte péct. Je to rychlovka, cca 3–5 minut, takže hlídejte u trouby. Po upečení by se placky měly potřít máslem a přikrýt utěrkou.

Zdroj: Butter chicken
Zveřejněno dne: 16.5.2016

MOUČNÍKY Z LISTOVÉHO TĚSTA

Listové těsto

Ingredience: 500 g hladké mouky, 125 g másla, sůl, citronová šťáva, 250 ml vody, 500 g másla nakrájeného na 20 slabých plátků

Technologický postup: Nejpohodlněji v kuchyňském robotu necháme dobře promísit mouku, 125 g másla a špetku soli, až se začnou tvořit hrudky. Přidáme 250 ml vody s citronovou šťávou a hněteme ještě tak dlouho, až se těsto začne spojovat. Vyklopíme na pomoučněný vál a rukama vypracujeme v hladké těsto. To zabalíme do potravinářské fólie a v ledničce necháme přes noc odpočívat. Po vybalení z fólie těsto na pomoučněném válu rozválíme na plát o velikosti asi 25 x 60 cm, užší stranou k sobě. Plát těsta si pomyslně rozdělíme na třetiny a prostředek poklademe polovinou máslových plátků. Překryjeme vrchní třetinou těsta a poklademe zbylým máslem. Spodní třetinu těsta překlopíme přes máslo, otočíme proti směru hodinových ručiček o 90 stupňů a přehneme na polovinu. Opět rozválíme na velikost 25 x 60 cm, užší stranou k sobě. Vrchní třetinu přehneme a překryjeme spodní třetinou. Opět otočíme, přehneme na polovinu a ještě jednou na polovinu, až získáme malý balíček. Ten zabalíme do potravinářské fólie a v ledničce chladíme 2 až 3 hodiny. Celý proces od rozválení na 25 x 60 cm po zabalení do fólie a chlazení v ledničce zopakujte ještě čtyřikrát. Abychom si pamatovali, kolikrát už jsme postup provedli, vmáčkneme do posledního balíčku bříškem palce důlek, od jednoho do čtyř.

Zdroj: Moučníky z listového těsta
Zveřejněno dne: 12.5.2017

PEČEME S AMONIEM

Rakvičková cukrátka s amoniem

Ingredience:

  • 500 g moučkového cukru
  • 5 žloutků
  • 70 g hladké mouky
  • 1 lžička amonia

Postup:

Utřete 250 g moučkového cukru, žloutky a amonium, zakryjte potravinářskou fólií a dejte na 24 hodin do lednice. Druhý den přidejte do těsta znovu 250 g moučkového cukru a hladkou mouku a vypracujte těsto, které dejte vychladit. Pak těsto rozdělte na menší díly, vyválejte placky (lépe to půjde mezi dvěma igelitovými sáčky) a vykrájejte vámi zvolené tvary, ty přendejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu asi 3 minut, pak teplotu snižte na 160 °C a pečte ještě asi 8 minut, záleží na velikosti cukrátek a pečení vaší trouby. Upečené kousky nechte vychladnout a můžete ozdobit šlehačkou, nebo ještě lépe pařížskou šlehačkou.

Zdroj: Pečeme s amoniem
Zveřejněno dne: 5.3.2016

MOUČNÍKY Z LISTOVÉHO TĚSTA

Řezy z listového těsta s jablky a tvarohem

Ingredience: 500 g listového těsta, 1 vejce, 1 vanilkový cukr

Ingredience na tvarohovou náplň: 500 g tvarohu, 3 vejce, 100 g cukru

Ingredience na jablkovou náplň: 800 g jablek, 100 g cukru, 1 vanilkový pudinkový prášek

Technologický postup: Nejprve si připravíme náplně. Tvarohovou náplň uděláme tak, že smícháme tvaroh, vejce a cukr a vše důkladně promícháme. Jablkovou náplň připravíme tak, že jablka oloupeme, nastrouháme, přidáme cukr, pudink a vše důkladně promícháme. Listové těsto (polovinu) vyválíme a dáme na plech vyložený pečicím papírem. Na těsto natřeme tvarohovou náplň a na ni jablkovou náplň. Nakonec vyválíme další listové těsto, které opatrně položíme na jablkovou náplň. Před vložením do trouby potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 28 minut. Po upečení necháme vychladnout a krájíme na jednotlivé porce.

Zdroj: Moučníky z listového těsta
Zveřejněno dne: 12.5.2017

MOUČNÍKY Z LISTOVÉHO TĚSTA

Rychlý moučník z listového těsta

Ingredience: 500 g listového těsta, 20 g másla

Ingredience na tvarohovou náplň: 250 g tvarohu, 250 g mascarpone, 20 g vanilkového cukru, 8 lžic moučkového cukru, 20 g vanilkového pudinkového prášku, 500 ml mléka, 70 g rozinek

Ingredience na jablkovou náplň: 300 g jablek strouhaných, mletá skořice

Technologický postup: Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na velikost plechu. Pomocí válečku těsto přeneseme na plech, který jsme předtím vypláchli vodou. V misce utřeme tvaroh, mascarpone, cukr, vanilkový pudink, rozinky, mléko. Směs bude trochu řidší, ale při pečení ztuhne. Tvarohovou náplň rovnoměrně rozetřeme na celý povrch těsta. Na povrch rovnoměrně nastrouháme máslo. Nastrouhaná jablka rozvrstvíme na tvarohovou náplň, posypeme je skořicí. Pečeme při 180 °C asi 20 minut. Hotový koláč necháme vychladnout, nakrájíme na kostky a podáváme.

Zdroj: Moučníky z listového těsta
Zveřejněno dne: 12.5.2017

MOUČNÍKY Z LISTOVÉHO TĚSTA

Listový závin s tvarohem a broskvemi

Ingredience: 300 g listového těsta, 300 g čerstvých nebo kompotovaných broskví, 250 g měkkého tvarohu, 80 g lučiny, 1 vejce, 2 lžíce cukru, 1 lžíce krupičky, mouka na vál, 1/2 vejce, 1 lžíce 12% smetany na potření

Technologický postup: V míse vyšleháme tvaroh s lučinou, vejcem, cukrem a krupičkou. Broskve nakrájíme na jemné plátky (kompotované necháme nejdříve dobře odkapat). Těsto rozválíme na pomoučeném válu na obdélník silný asi 2 mm, potřeme ho tvarohovou náplní a poklademe plátky broskví. Okraje těsta lehce potřeme vejcem rozšlehaným se smetanou, plát těsta i s náplní zavineme a okraje těsta k sobě přimáčkneme. Závin opatrně přeneseme spojem dolů na plech vyložený papírem na pečení, potřeme ho zbylým vejcem se smetanou, vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme asi 30 minut dozlatova. Pokud těsto začne příliš tmavnout, zakryjeme závin plátem alobalu.

Zdroj: Moučníky z listového těsta
Zveřejněno dne: 12.5.2017

MOUČNÍKY Z LISTOVÉHO TĚSTA

Moučník z listového těsta a tvarohu

Ingredience: 500 g listového těsta, 500 g tvarohu, ¼ ks citronu, 3 lžíce vanilkového cukru, 2 žloutky, čerstvé ovoce

Technologický postup: Listové těsto rozválíme na plát a rozdělíme na dvě stejně velké části o velikosti plechu. Použijeme spíše menší plech, aby vrstva tvarohu byla vyšší. Tvaroh rozšleháme se žloutky, lžičkou citronové šťávy a vanilkovým cukrem podle chuti. Libovolné ovoce (meruňky, jahody, drobné ovoce a podobně) omyjeme a necháme okapat, větší kousky rozkrájíme. Ovoce vmícháme do tvarohu. Plech vyložíme pečicím papírem a poklademe prvním plátem těsta, ten vložíme do trouby a lehce předpečeme cca 5 minut. Pečeme na 200 °C. Poté vyjmeme, necháme vychladnout, potřeme tvarohem, uhladíme a přikryjeme druhým plátem. Listový koláč vložíme zpět do trouby a pečeme, dokud není povrch zlatavý. Listový koláč s tvarohem krájíme na kostky a podáváme ke kávě.

Zdroj: Moučníky z listového těsta
Zveřejněno dne: 12.5.2017

NÁVOD NA DRDOLY S PODLOŽKOU

Návod na jednoduchý drdol s podložkou

Návodů na jednoduchý drdol je celá řada, zde je návod na jednoduchý a slavnostní drdol pomocí podložky.

Postup

  • Vlasy sčešte do culíku a přidržte rukou.
  • Následně je všechny provlečte podložkou.
  • Poté vlasy přehoďte přes podložku, rovnoměrně je na ní rozprostřete a takto vzniklý drdol přidržte opět rukou.
  • V dalším kroku drdol důkladně zafixujte pomocí gumičky.
  • Vlasy, které z drdolu vyčuhují, obtočte dokola a nenápadně uchyťte sponkami v barvě vlasů pod drdol.
Další možností je vytvořit si drdol zvaný obří vlna:
  • K vytvoření účesu potřebujete zpevňující styling, nejlépe podložku na vlasy sloužící také pro drdoly, a žehličku na vlasy.
  • Vlasy nejdříve vyrovnejte.
  • Na temeno hlavy upevněte podložku a přes ní veďte vlasy, které pod ní na opačné straně zahněte a pevně uchyťte vlásenkami.
  • Jeden velký pramen nechte volný a natočte jej žehličkou na vlasy nebo kulmou do podoby velké vlny, kterou na konci opět neviditelně upevněte vlásenkou.

Zdroj: Návod na drdoly s podložkou
Zveřejněno dne: 7.3.2017

diskuse k tomuto tématu

dezert studena trvala

postup studenej trvalej

více >>

Re: konzistence přípravku

Musíte to udržovat stále teplé než to nanesete na tělo. V článku jsme trochu pozměnili postup, aby bylo...

více >>

recept na vyrobu domaci bylinne masti

poradte postup pri vyrobe masti z kostivalu.predem dik

více >>

Uživání léku

Dobrý den mám prosím dotaz, je nějaký postup při užívání většího počtu léku. Nebo mohu polknout vše najednou.Děkuji

více >>

jak oloupat dýňové semeno

Dobrý den, hledám postup,způsob jak oloupat semena dýně ne jak je pražit.. děkuji Jiří

více >>

další diskuse   

nabídka obchodu

New Gel+ Průhledná silikonová náplast 12,7 x 15,2 cm (1 ks)

Zbavte se bezbolestně a komfortně již vzniklých jizev. Stačí aplikovat NewGel+ (100% silikonová gelová náplast) pro lékařské použití. Tato průhledná gelová náplast je určena na ošetření, péči a vyhlazení jizev. Je samolepící a aplikuje se přímo na jizvu. Trápí Vás středně velká jizva? New Gel+ nabízí náplast v délce 20cm a šířce 4,5cm. Tato náplast je přizpůsobená např. pro pooperační jizvy v oblasti...

Cena: 899 Kč
Koupit  koupit

New Gel+ Průhledná náplast na břicho 60 cm (1 ks v balení)

New Gel+ Průhledná náplast na břicho 60 cm (1 ks v balení)

NewGel+ průhledná náplast redukuje a vyhlazuje jizvy po operacích. Náplast New Gel+ v délce 60 cm a šířce 5 cm. Trápí vás velká jizva? Průhledná barva náplasti New Gel+ v délce 60 cm a šířce 5 cm, která je přizpůsobená např. pro pooperační jizvy v oblasti břicha. Tento tvar je určen pro jizvy po abdominoplastice, císařském řezu a dalších chirurgických zákrocích. Tuto náplast lze v případě potřeby zastřihnout...

Cena: 1990 Kč
Koupit  koupit

New Gel+ Béžová náplast na břicho 60 cm (1 ks v balení)

New Gel+ Béžová náplast na břicho 60 cm (1 ks v balení)

NewGel+ tělová náplast redukuje a vyhlazuje jizvy po operacích. Tělová barva náplasti New Gel+ v délce 60 cm a šířce 5 cm. Trápí vás velká jizva? Tělová barva náplasti New Gel+ v délce 60 cm a šířce 5 cm, která je přizpůsobená např. pro pooperační jizvy v oblasti břicha. Tento tvar je určen pro jizvy po abdominoplastice, císařském řezu a dalších chirurgických zákrocích. Tuto náplast lze v případě potřeby...

Cena: 1990 Kč
Koupit  koupit

New Gel+ Průhledná náplast na břicho 20 cm (1 ks v balení)

New Gel+ Průhledná náplast na břicho 20 cm (1 ks v balení)

NewGel+ průhledná náplast redukuje a vyhlazuje jizvy po operacích. Náplast New Gel+ v délce 60 cm a šířce 5 cm. Průhledná náplast v délce 20cm a šířce 4,5cm. Vhodné pro středně velké jizvy. Trápí Vás středně velká jizva? New Gel+ nabízí náplast v délce 20cm a šířce 4,5cm. Tato náplast je přizpůsobená např. pro pooperační jizvy v oblasti břicha. Tento tvar je určen pro jizvy po abdominoplastice, císařském...

Cena: 1225 Kč
Koupit  koupit

New Gel+ Béžová náplast na břicho 20 cm (1 ks v balení)

New Gel+ Béžová náplast na břicho 20 cm (1 ks v balení)

NewGel+ redukuje a vyhlazuje jizvy. Béžová náplast v délce 20cm a šířce 4,5cm. Vhodné pro středně velké jizvy. Trápí Vás středně velká jizva? New Gel+ nabízí i tělovou barvu náplasti v délce 20cm a šířce 4,5cm. Tato náplast je přizpůsobená např. pro pooperační jizvy v oblasti břicha. Tento tvar je určen pro jizvy po abdominoplastice, císařském řezu a dalších chirurgických zákrocích. Tuto náplast lze...

Cena: 1225 Kč
Koupit  koupit

Energy Drags Imun 30 ml

Energy Drags Imun 30 ml

Doplněk stravy. Drags imun má celkově silné a vědecky prokázané antibakteriální, antivirové a antioxidační účinky. Jedná se o přípravek určený jak k vnitřnímu, tak vnějšímu užití. Drags Imun má díky svým vlastnostem široké pole indikací, je určený jak k vnitřnímu, tak vnějšímu užití. Výborně se osvědčil při hojení ran, tkání a kůže, aftů, vředů a zánětlivých stavů, zejména v dutině ústní, v hltanu,...

Cena: 566 Kč
Koupit  koupit

Sirupy značky Weleda: BIO Sirupy a BIO šťávy od Weledy, to je přírodní a příjemný způsob, jak zásobit tělo důležitými vitamíny a látkami podporujícími vitalitu. Všechny použité rostliny a suroviny se vyznačují mimořádným obsahem hodnotných a zdraví

Sirupy značky Weleda:  BIO Sirupy a BIO šťávy od Weledy, to je přírodní a příjemný způsob, jak zásobit tělo důležitými vitamíny a látkami podporujícími vitalitu. Všechny použité rostliny a suroviny se vyznačují mimořádným obsahem hodnotných a zdraví

Bobule rakytníku jsou bohaté na vitamín C a další cenné vitamíny a antioxidanty (vitamín A, betakaroten, flavonoidy), které hrají důležitou roli při ochraně buněk. BIO rakytníková šťáva tak představuje opravdovou „bombu“ vitality. Na rozdíl od našeho BIO Rakytníkového sirupu není slazená! Zvyšuje obranyschopnost organismu Na rozdíl od našeho BIO Rakytníkového sirupu není slazená, její účinek je koncentrovanější...

Cena: 370 Kč
Koupit  koupit
Stránky o Activ Aloe

Stránky www.zbozi-kosmetika.cz
nejčtenější články

tuková bulka pod kůží fotky | drobné bradavičky | lichen planus autoimunitní onemocnění | jakou funkci mají nadledvinky | mančingová dieta jídelníček | prostata masáž video youtube | masáž penisu

SiteMAP