naše nabídka

newsletter

Chcete být informováni o novinkách a zajímavostech z produkce webu Krasojízda.cz?


Žádný problém!
Zde zapište svůj email.



oblíbená témata

oblíbené weby
všechny weby   

partneři
další partneři   

Téma: 

diamantová dermabraze recenze


DIAMANTOVÁ DERMABRAZE, TROCHU JINÁ PÉČE O PLEŤ

Co od ošetření očekávat?

Diamantová mikrodermabraze pleť výrazně omlazuje, podporuje regeneraci kožních buněk, kolagenových a elastinových vláken. Už po prvním ošetření vrátíte čas o několik let zpátky, pleť je oživená, jemná na dotek, vyhlazená a vizuálně sjednocená. Zlepšuje se prokrvení pokožky, povrchové pigmentové skvrnky a póry se výrazně zjemňují. Velkou výhodou je, že celá procedura trvá zhruba 45 minut. Přestože první výsledky jsou znatelné již po prvním ošetření, doporučuje se proceduru zopakovat alespoň 5 – 6 krát, pak jsou výsledky opravdu výborné.

Zdroj: Diamantová dermabraze, trochu jiná péče o pleť
Zveřejněno dne: 25.3.2011

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno dne: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0


DIAMANTOVÁ DERMABRAZE, TROCHU JINÁ PÉČE O PLEŤ

Účinná pomoc na vrásky

Bezvadná věc na vrásky - funguje na principu mechanického peelingu, kdy diamantové částečky obrušují vrchní vrstvu kůže, současně pleť čistí a rozjasňují a vyhlazují vrásky nebo i skvrny po akné. Po ošetření může následovat další ošetření, např. aplikace liftingového séra, pulsní světlo IPL atd. Při ošetření dochází k odsátí odstraněných kožních buněk, zlepšení prokrvení pokožky a stimulaci kolagenních vláken. Jednou z předností je skutečnost, že výsledky jsou znatelné již po prvním ošetření.

Pro koho je toto ošetření určeno?

  • Především pro povadlou, nečistou a skvrnitou pleť s projevy známek únavy a stárnutí.
  • Poradí si i s pigmentovými skvrnami a rozšířenými póry.
  • Zjemňuje jizvičky po akné, neštovicích.
  • Vyhlazuje drobné vrásky a strie.

Zdroj: Diamantová dermabraze, trochu jiná péče o pleť
Zveřejněno dne: 25.3.2011

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno dne: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová
Počet odpovědí: 0


DIAMANTOVÁ DERMABRAZE, TROCHU JINÁ PÉČE O PLEŤ

Poznámka autora:

Toto ošetření je velmi příjemné a vyhlazení pokožky poznáte okamžitě. Můžete po něm použít make-up anebo rovnou odejít, pleť je krásně vypnutá a pružná, místy se může objevit dočasné začervenání. Měli bychom však mít na paměti, že po této aplikaci je nutné pokožku chránit před slunečním světlem a používat ochranné prostředky s vysokým UV filtrem. Současně doporučujeme používat kvalitní kosmetiku, která účinek regenerace pleti ještě podpoří. K vnitřnímu užívání jsou vhodné přípravky na bázi kolagenu anebo kyseliny hyaluronové pro lepší hydrataci pleti, dále s obsahem pupalkového či olivového oleje pro snadnejší regeneraci pleti a její zjemnění (napr. Neobotanics Skin Essence pro znatelné a rychlé zmírnění vrásek).

Zdroj: Diamantová dermabraze, trochu jiná péče o pleť
Zveřejněno dne: 25.3.2011

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

Diskuze: Re: tinnitus stop tablety recenze

Stejna zkusenost-ma nekdo kontakt na toho prodejce? D3kuji

Zdroj: diskuze Tinnitus stop tablety recenze
Odesláno dne: 8.12.2016 uživatelem Zdenek Rajnoha
Počet odpovědí: 4 Zobrazit odpovědi

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

Diskuze: Re: recenze cga 800

prosím na jakou adresu byla použita vaše reklamace při neuspěchu hubnutí a vrácení peněz děkuji.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 24.3.2015 uživatelem Miluše
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

Diskuze: cga800 recenze

Ahoj všem
podvod, nenechejte se nachytat, nezhubnul jsem ani deko.

Zdroj: diskuze Cga800 recenze
Odesláno dne: 12.2.2015 uživatelem Láďa
Počet odpovědí: 0

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

Diskuze: demodex léčba recenze

Jak vyléčit doma demodex u psa. Je celý zarostlý, ale na hlavě má jěště stále fleky bez chlupů

Zdroj: diskuze Demodex léčba recenze
Odesláno dne: 31.7.2016 uživatelem Jana
Počet odpovědí: 0

FORFEMINA - RECENZE

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

Diskuze: Re: Re: recenze cga 800

Prosím, na jaké adrese jste požadovala vrácení peněz? Děkuji za odpověď. Milada

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 14.4.2015 uživatelem Milada
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

KRÉMY CIEN

Recenze

Z recenzí vyplývá, že kosmetické produkty značky Cien ze supermarketu Lidl jsou opravdu dobré a naši pozornost si určitě zaslouží. Vždyť i v hodnocení dTestu byla kosmetika Cien hodnocena lépe než věhlasné značky. Cien Day Cream Q10 vyhrál v kategorii krémů proti vráskám a v testování dTestu porazil i takové značky, jako je Clarins, Lancome nebo Clinique.

Portfolio výrobce značky Cien má opravdu široký rádius od dekorativní kosmetiky po kondicionéry, šampóny, krémy, sprchové gely, tělová másla a další produkty. Nabídka je široká, a pokud se podíváte na internet, tak o pozitivní a objektivní recenze nouze skutečně není.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Diskuze: detox pharma recenze náplasti

Mám na jednom chodidle lupenku. Je možné použít jednu náplast,nebo nalepit druhou náplast jinde.

Zdroj: diskuze Detox pharma recenze náplasti
Odesláno dne: 22.1.2015 uživatelem Lída
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Forfemina a celulitida

Forfemina pomáhá při odstraňovat přebytečnou vodu z těla, přičemž zároveň dochází k odplavení škodlivých látek z organismu, a tak právě tímto pomáhá i proti celulitidě. Primárně však Forfemina slouží na odvodnění a celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Proti celulitidě vyzkoušejte i lymfomasáž, cvičení nebo krém. Důležité je podpořit krevní oběh v místě celulitidy.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

Diskuze: recenze cga 800

Take jsem nezhubla, ale super je, ze mi bez problemu vratili penize.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 12.3.2015 uživatelem Jitka
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

REPAREX NA OBNOVU VLASOVÉHO PIGMENTU

Reparex – recenze

Podle recenzí je jisté, že většině lidem tento produkt pomohl, proto by ho rádi doporučili i dalším uživatelům s předčasným šedivěním vlasů. Tento produkt je celkově velmi dobře hodnocen, jeho percentuální úspěšnost činí 60 %. Ale jako každý přípravek má i tento své pro a proti. Výhodou je zakrývání šedin. Naopak nevýhodou je zbarvení vlasů do červena. Ale záleží na každém uživateli, jakou dříve měl a nyní chce mít barvu vlasů.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno dne: 27.12.2014

FORFEMINA - RECENZE

Jak funguje Forfemina na hubnutí

Při dodržování pitného režimu a užívání Forfeminy lze zhubnout, a to především v důsledku odbourání zadržování vody v organismu. Forfemina se používá k odstranění nadbytečné vody z těla, takže by neměla uživatele „vycucnout na kost“. Předpokladem správného účinku je samozřejmě dostatečný příjem tekutin. Forfemina primárně neslouží na hubnutí, pouze odvodňuje, čímž snižuje váhu. Odstraní nadbytečnou vodu, ale nemusí vyřešit příčinu jejího hromadění v těle, proto se váha po dokončení užívání přípravku může vrátit zpět.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

REVALID – RECENZE

Co je to Revalid

Revalid přináší komplexní program péče o poškozené vlasy. Navrací jim dřívější sílu, pevnost a zamezuje jejich dalšímu vypadávání, ať už vzniklo z jakékoliv příčiny.

Revalid pravidelným používáním účinně posiluje a obnovuje nejen vlasy, ale i nehty. Poskytuje totiž péči jak zvenčí, tak zevnitř. Revalid přípravky zahrnují kapsle, šampon, výživné ošetření – regenerační, živiny a tonikum. Tento unikátní soubor výrobků obsahuje složky zvolené takovým způsobem, že jejich účinky se vzájemně doplňují. Chcete-li, aby vaše vlasy rychle získaly lesk a hebkost, můžete zvýšit účinek kapslí používáním kosmetiky Revalid. Revalid je dostupný bez lékařského předpisu.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

NEOCAPIL

Neocapil na vlasy recenze

Neocapil je kožní roztok k lokální léčbě hormonálně podmíněného vypadávání vlasů u dospělých mužů a žen. Jeho účinná látka minoxidil při pravidelném používání redukuje nadměrné vypadávání vlasů. Neocapil je produktem švýcarské společnosti Galderma, světového lídra na poli dermatologických přípravků.

Neocapil je vhodný i na androgenní typ alopecie, stimuluje růstovou fázi vlasů, mohou ho používat osoby starší 18 let, aplikuje se dlouhodobě po dobu 6–12 měsíců 2x denně na suchou a neporušenou vlasovou pokožku v maximálním počtu 10 dávek (1 ml). Po aplikaci je nutné důkladně si umýt ruce!

Zdroj: Neocapil
Zveřejněno dne: 18.7.2016

KRÉMY CIEN

Hodnocení výrobků Cien pečující kosmetika

V tomto příspěvku naleznete stručnou charakteristiku některých výrobků z řady pečující kosmetiky a zkušenosti 5 respondentek. Respondentky byly ve věku 26, 36, 48, 55 a 70 let, z toho jedna respondentka s astmatem ve věku 70 let a citlivou pokožkou, jedna respondentka s atopickým ekzémem ve věku 26 let, jedna respondentka ve věku 55 let s velmi suchou pokožkou, respondentka ve věku 48 let se smíšenou pokožkou a respondentka ve věku 36 let s normální pokožkou. Recenze jsou z internetových diskuzí u nás i ze zahraničí (Anglie, Německo, Slovensko) a jsou rozděleny na pozitivní a negativní hodnocení jednotlivých produktů.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

FORFEMINA - RECENZE

Bezpečné dávkování

Bezpečné dávkování je jedna tableta denně, jak doporučuje výrobce. Účinek by se měl dostavit po 14 dnech. Ideální délka užívání je půl roku. Bohužel od výrobce chybí doporučení, zda užívat produkt Forfemina ráno, v poledne nebo večer. Z hlediska odvodňujícího působení Forfeminy je vhodnější přípravek užívat ráno či v dopoledních hodinách. Nástup účinku je hodně individuální, měl by se dostavit během několika dnů.

Pokud nezadržujete vodu v těle (což se projevuje otoky nohou) není potřeba Forfeminu užívat. Když tělo dokáže správně hospodařit s vodou, stačí denně pít dostatek tekutin.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

REVALID – RECENZE

Revalid maska na vlasy

Je obohacená o ošetřující složky, posiluje a regeneruje poškozené vlasy, dodává jim pružnost, lesk a jemnost. Užívejte zároveň se šamponem.

Použití: Po umytí vlasů naneste na celý objem vlasů nebo na nejpoškozenější část, nechte působit 5 až 10 minut, pak důkladně opláchněte.

Složení: Aqua, Celearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dicaprylyl Ether, Myristyl Myristate, Pantenol, Paraffinum Liquidum, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Hydrolyzed Wheat Gluten, Allantoin, Avena Sativa Kemel Extract, Betaine, Guar Hydroxypropyrtrimonium Chloride, Parfum, Phenoxyethanot, Crtric Acid

Bez barviv, bez formaldehydu, bez alergizujících složek parfémů.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

REVALID – RECENZE

Revalid kondicionér

Revalid kondicionér s ošetřujícími složkami z extraktu z ovsa, pšeničných proteinů a panthenolu. Zlepšuje strukturu vlasů, dodává jim hebkost, lesk a pružnost bez toho, aby vlasy ztěžkly. Usnadňuje rozčesávání. Obvykle se užívá po umytí šamponem Revalid.

Použití: Po umytí vlasů rovnoměrně naneste na vlhké vlasy, nechte chvíli působit, rozčešte a důkladně opláchněte.

Složení: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dicaprylyl Ether, Myristyl Myristate, Cetrimonium Chloride, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Pantenol, Hydrolyzed Wheat Gluten, Allantoin, Avena Sativa Kernel Extract, Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Phenoxyethanol, Citric Acid

Kondicionér je bez barviv, bez formaldehydu, bez alergizujících složek parfémů.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

REVALID – RECENZE

Revalid tonic

Revalid vlasové tonikum pro vnější použití s energetizujícím složením (kofein) a přirozenými látkami, které pomáhají folikulu v boji proti procesu stárnutí.

Složení: Aqua, Alcohol denat, Caffein, Panthenol, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Wheat Gluten, Avena Sativa Kernel Extract, Betaine, Parfum

Bez barviv. Bez formaldehydu. Bez alergizujících složek parfémů.

Použití: Aplikuje se na mokré nebo na suché vlasy, intenzivní péče – 2x denně, nejlépe ráno a večer, pravidelná péče je 4–5x týdně. Jemná masáž tonikem podporuje prokrvení pokožky. Tonikum s kofeinem má pozitivní účinek na vitalitu vlasového kořínku. Panthenol pak uklidňuje vlasovou pokožku.

Balení: 20 x 6 ml ampulek

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

REVALID – RECENZE

Revalid šampon

Místo ovesných a pšeničných proteinů obsahuje Revalid šampon vyváženou formulaci, která obnovuje přírodní rovnováhu pokožky hlavy. Mezi základní ošetřující složky patří: Pirocton olamin (fungicidní a antibakteriální látka), kyselina undecylenová (z ricinového oleje – přírodní fungicid na nekontrolovatelné množení kvasinky Mallazesia globasa), extrakt z listů kopřivy dvoudomé (Urtica dioica), alantoin (zklidňující efekt na podrážděnou pokožku, proti zarudnutí, pálení a svědění pokožky hlavy).

Použití: Nezředěný šampon naneste na vlhké vlasy, jemně vmasírujte do vlasů i do pokožky hlavy a nechte minimálně 3 minuty působit. Poté důkladně opláchněte. V případě potřeby postup opakujte. Díky šetrnému složení můžete používat denně nebo v kombinaci s Revalid kondicionérem.

Je určen: Pro každodenní použití, pro všechny typy vlasů, pro ženy i muže.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

DIOSMINOL NA ŽÍLY A HEMOROIDY

Diosminol recenze

Diosminol v lidském těle zabraňuje tvorbě zánětlivých látek, které jsou zodpovědné za poškozování cévní stěny. Tímto způsobem zvyšuje pevnost žilní stěny, brání zánětlivým změnám a zlepšuje odtok krve i mízy z postižené oblasti. Jeho přírodní původ zaručuje vysokou bezpečnost při krátkodobém i dlouhodobém užívání. Diosminol obsahuje mikronizovaný diosmin, hesperidin a extrakt koňského kaštanu se standardizovaným obsahem aesculosidu. Mezi nejzávažnější vedlejší účinky patří bolesti břicha či hlavy a průjem. Většinu přípravků obsahujících diosmin lze používat i v průběhu těhotenství a při kojení. Diosminol se kromě léčby křečových žil také výrazně uplatňuje v terapii a prevenci hemoroidů. Diosminol je perorální potravinový doplněk, proto se z legislativních důvodů nemůže porovnávat s lékem, který má obdobné složení, i když má velmi obdobné deklarované složení.

Zdroj: Diosminol na žíly a hemoroidy
Zveřejněno dne: 17.9.2014

diskuse k tomuto tématu

tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

více >>

parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

více >>

primulus recenze

Ďalšie tipy podporujúce zvýšenie testosterónu nájdete tu : www.tadalafil.cz/tip…

více >>

Re: tinnitus stop tablety recenze

Stejna zkusenost-ma nekdo kontakt na toho prodejce? D3kuji

více >>

Re: recenze cga 800

prosím na jakou adresu byla použita vaše reklamace při neuspěchu hubnutí a vrácení peněz děkuji.

více >>

další diskuse   

Stránky o Activ Aloe

Stránky www.zbozi-kosmetika.cz
nejčtenější články

svrab | koutky na rtu příčiny | kostivalová tinktura výroba | svrab příznaky | holení pánského přirození video návod | bactroban | chlamydie příznaky a projevy

SiteMAP