naše nabídka

newsletter

Chcete být informováni o novinkách a zajímavostech z produkce webu Krasojízda.cz?


Žádný problém!
Zde zapište svůj email.



oblíbená témata

oblíbené weby
všechny weby   

partneři
další partneři   

Téma: 

růžový olej účinky


RŮŽOVÝ OLEJ DOMÁCÍ VÝROBA

Použití růžového oleje

Růžový olej lze v malém množství aplikovat přímo na lidskou pokožku při péči o pleť. Růžový olej má i další léčebné účinky zejména na sexualitu a používá se i jako antidepresivum. Růžový olej působí protizánětlivě, normalizuje v pokožce produkci mazových žláz, dále také likviduje otoky a pomáhá na ekzém a kožní alergie. Růžový olej také má výrazně tišící účinky na psychiku, proto je často používán při aromaterapii, kde pomáhá při nervozitě, neklidu, psychickém vyčerpání a při depresích. Růžový olej se může užívat i vnitřně, kde účinkuje například proti neplodnosti, při impotenci a proti frigiditě. Dále při vnitřním užití růžový olej pomáhá při potížích s játry, při artritidě, či při revmatismu. Růžový olej je jeden z nejluxusnějších a i nejdražších přírodních olejů používaných v kosmetice, neboť k jeho výrobě je potřebí velké množství okvětních lístků růží.

Zdroj: Růžový olej domácí výroba
Zveřejněno dne: 5.7.2012

Diskuze: Růžový olej eshop

Růžový olej kupuji tady www.siladoteku.cz/si… pochází od českého výrobce, je v BIO kvalitě, v dostání v několika druzích balení.

Zdroj: diskuze Růžový olej eshop
Odesláno dne: 23.10.2012 uživatelem Mija
Počet odpovědí: 0


RŮŽOVÝ OLEJ DOMÁCÍ VÝROBA

Co je to růžový olej a z čeho a jak se vyrábí

Růžový olej se často nesprávně nazývá růžová voda. Růžový olej je kosmetická surovina, prakticky je to esenciální olej s léčivými účinky. Růžový olej obsahuje až 300 různých chemických látek, z nichž některé mají významné léčivé účinky. Pravý růžový olej je přírodní biologický extrakt vyrobený z okvětních lístků růží. Na přípravu růžového oleje se mohou použít jen dvě speciální odrůdy růže, přičemž ani jedna z nich se nevyskytuje v ČR. Jedna z nich je druh Rosa Damascena flos, český název je růže damascénská, která se pěstuje především v Bulharsku. Druhá je růže stolistá - Rosa centifolia, která se pěstuje v jižní Francii. Když se růžový olej povede, tak je z něho velmi aromatická a opravdu hezky vonící látka, která se používá, mimo jiné, například na výrobu kvalitních značkových parfémů a pleťových krémů.

Zdroj: Růžový olej domácí výroba
Zveřejněno dne: 5.7.2012

Diskuze: Jak vyrobit růžový olej

Ráda bych si doma vyrobila růžový olej, nevím však jak. Mohl by někdo poskytnout recept?

Zdroj: diskuze Jak vyrobit růžový olej
Odesláno dne: 25.6.2012 uživatelem Amadea87
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi


RŮŽOVÝ OLEJ DOMÁCÍ VÝROBA

Pravý přírodní růžový olej je lepší koupit!

Nejlepší zdroje pro nákup pravého růžového oleje je bulharské město Kazanlak anebo ve francouzském městě Grasse. Zředěný růžový olej se dá koupit i u obchodníků v ČR, kde se jeho cena pohybuje již od 100 Kč za 100 ml při velmi velkém zředění až po 400 Kč, kdy je koncentrovaný olej prodáván v želatinových kapslích k vnitřnímu užití, jedna kapsle vychází asi na 14 Kč. Zde je uveden přehled nejlevnějších cen růžového oleje: růžový olej cena. Fotografie, na kterých je vidět růžový olej a růžové okvětní lístky jsou zde: růžový olej foto.

Zdroj: Růžový olej domácí výroba
Zveřejněno dne: 5.7.2012

RŮŽOVÝ OLEJ

Účinky

Růžový olej má velmi aromatickou a opravdu hezky vonící látku, která se používá například při výrobě kvalitních značkových parfémů a pleťových krémů. Růžový olej ale lze v malém množství přímo aplikovat na lidskou pokožku při péči o pleť. Růžovému oleji jsou připisovány i další léčebné účinky, zejména na sexualitu, používá se i jako antidepresivum.

Zdroj: Růžový olej
Zveřejněno dne: 22.4.2015

RŮŽOVÝ OLEJ

Popis vlastností

Růžový olej Saloos zklidňuje podrážděnou pleť a je vhodný i na velmi citlivou pokožku, pomáhá při léčbě a hojení pupínků a vyrážek, zpevňuje a omlazuje, projasňuje pleť, hydratuje bez pocitu mastnoty. Je vhodný pro všechny typy pleti. Růžový olej Saloos intenzivně voní po růžích. Používají se 2 kapky na lehce navlhčenou pleť. Olej se ihned vsákne a nádherně hydratuje.

Zde se můžete podívat, jaká je cena oleje Saloos.

Zdroj: Růžový olej
Zveřejněno dne: 22.4.2015

Diskuze: Re: maska na červené skvrny po akné

Jiný olej = jiné účinky. Nemusí to být vždy špatně, vyzkoušejte a uvidíte.

Zdroj: diskuze Maska na červené skvrny po akné
Odesláno dne: 29.6.2015 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

RŮŽOVÝ OLEJ

Růžový olej saloos

Obličejový olej Růže Saloos obsahuje oleje lisované zastudena, a to bio jojobový, bio brutnákový a bio šípkový. Dále pak 100% esenciální oleje – růži bulharskou, růži marockou a další. K tomu navíc vitamíny A, E, F a lecitin. Olej má sytě žlutou barvu. Na celý obličej stačí několik kapek. Roztírá se lehce a dobře se vstřebává. Olej je balen v krásné lahvičce s kapátkem, aplikace je jednoduchá a příjemná.

Zdroj: Růžový olej
Zveřejněno dne: 22.4.2015

Diskuze: péče

Péče o pleť je s věkem náročnější a důležitější. Například sérum s kaviárem a jinými prvky na profesionální ošetření pleti. Má to výživné a regenerační účinky. (píší o tom na zapakatel.cz) Ale pro tělo je dobrý také olej z Mrtvého moře. Někomu může vyhovovat nejlépe zase dětský olivový olej z lékárny...

Zdroj: diskuze Péče
Odesláno dne: 8.12.2010 uživatelem kamilla
Počet odpovědí: 0

RŮŽOVÝ OLEJ

Růžový olej z Bulharska

K výrobě růžového oleje je možné použít růži Rosa Damascena flos, což je růže damascénská, pěstovaná zejména v Bulharsku. V Bulharsku se růžový olej vyrábí v proslulém Údolí růží u města Kazanlak, které se nachází mezi Sofií a Burgasem, asi 200 kilometrů východně od Sofie. Zde se vyrábí tento olej ve velkém měřítku, jeho produkce zde dosahuje zhruba dvou tun ročně. Keře druhu Rosa Damascena flos zde tvoří velmi rozsáhlé plantáže. Výroba růžového oleje je známa již od starověku, kdy květy růže, růžový olej i výrobky z něj byly zasvěceny antické bohyni Venuši.

Zdroj: Růžový olej
Zveřejněno dne: 22.4.2015

Diskuze: Re: účinky pupálky lékařské

Pupálkový olej je prospěšný, když se nanese na srst psa. Ta se mu pak krásně rozzáří.

Zdroj: diskuze Účinky pupálky lékařské
Odesláno dne: 13.6.2016 uživatelem Milda
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

RŮŽOVÝ OLEJ

Recept na růžový olej

Na domácí výrobu růžového oleje budete potřebovat 30 g čistých okvětních růžových lístků a 330 ml kvalitního olivového oleje, v krajním případě může být i slunečnicový olej. Okvětní lístky napěchujte do skleněné lahvičky a zalijte olejem. Lahvičku uzavřete a nechejte týden na slunci. Pak přeceďte. Olej se používá k ošetření pleti. Pár kapek oleje vmíchaných do pleťového krému zjemní a zklidní suchou a podrážděnou pokožku.

Zdroj: Růžový olej
Zveřejněno dne: 22.4.2015

MÁTOVÝ OLEJ

Účinky mátového oleje

Mátový olej zmírňuje příznaky divertikulitidy a syndromu dráždivého tračníku; pomáhá rozpouštět žlučové kameny, osvěžuje dech. Mátový olej také utišuje svalové bolesti, zmírňuje kašel a slizniční městnání způsobené nachlazením nebo alergií.

Zdroj: Mátový olej
Zveřejněno dne: 16.6.2015

Diskuze: domácí lis na olej

Já koupila lis na olej tuším na www.lisnaolej.cz a nedám na něj dopustit. Lisuji kokosoý olej a z dýňového semínka.

Zdroj: diskuze Domácí lis na olej
Odesláno dne: 18.6.2013 uživatelem Danka
Počet odpovědí: 0

RŮŽOVÝ OLEJ DOMÁCÍ VÝROBA

Domácí výroba růžového oleje

K této výrobě bude zapotřebí pravých okvětních lístků z růže damascénské, která se nejblíže od nás nachází v Údolí růží u města Kazanlak, které se nachází mezi Sofií a Burgasem, asi 200 kilometrů východně od Sofie. Anebo pak jako alternativa je možné použít okvětní lístky z růže stolisté, která se nejblíže od nás nachází ve městě Grasse, které se nachází na Azurovém pobřeží jižní Francie. Okvětních lístků bude zapotřebí skutečně mnoho! Na 100 gramů růžového oleje je zapotřebí 400 kilogramů okvětních lístků. Růžový olej se z nich pak vyrobí pozvolnou macerací či destilací vodní parou, kterou je třeba provést dvakrát po sobě. Sběr okvětních lístků začíná brzy ráno, kdy se z nich ještě neodpařila ranní rosa, a pokračuje nejpozději do devíti až deseti hodin, aby byly květy svěží a ne naplno rozvinuté. Proces výroby růžového oleje musí začít ihned po sběru, kdy se růžové lístky ihned smísí s vodou. Při výrobě růžového oleje vznikají dvě důležité suroviny, jedna z nich je miniaturní množství růžového oleje a druhá je kvanta růžové vody. V domácím prostředí je zcela nemožné růžový olej získat, protože destilace vodních par, při které se musí oddělit vodní pára a olej, je technologicky velice náročná a vyžaduje laboratorní prostředí. Právě díky této složitosti výroby je růžový olej na světových trzích prodáván dráž než kupříkladu zlato. Naproti tomu růžová voda jde v domácích podmínkách vyrobit snadno. Recept na výrobu domácího růžového oleje je uveden tady: domácí růžový olej recept.

Zdroj: Růžový olej domácí výroba
Zveřejněno dne: 5.7.2012

Diskuze: Re: Zoladex + lněný olej

Podle mého názoru lněný olej a fytoestrogeny v něm obsažené působí podobně jako Zoladex, jen s menšími nežádoucími účinky. Fytoestrogeny z lněného oleje mají na karcinom prostaty tlumivý efekt, protože inhibují uvolňování jednoho hormonu hypofýzy, takzvaného luteinizačního hormonu. Díky nedostatku luteinizačního hormonu pak klesá tvorba testosteronu a snižuje se tak růst rakovinových buněk prostaty. Nejsilnější účinky mají v tomto ohledu sójové boby. Takže společné užívání lněného oleje a Zoladexu se vzájemně podporuje.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Zoladex + lněný olej
Odesláno dne: 6.4.2016 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

OLEJ Z KRILLU JE ÚČINNĚJŠÍ NEŽ RYBÍ TUK

Olej z krillu versus rybí tuk

Existuje mnoho ověřených předností, které činí olej z krillu účinnějším než rybí tuk.

  1. Olej z krillu je silnějším zdrojem omega-3 mastných kyselin, než rybí tuk.
  2. Antioxidační účinky oleje z krillu můžou lépe chránit před poškozením volných radikálů.
  3. Olej z krillu je absorbován rychleji než rybí tuk.
  4. Olej z krillu snižuje riziko onemocnění srdce.
  5. 1000 mg oleje z krillu má stejný účinek jako 3000 mg rybího tuku.

Zdroj: Olej z krillu je účinnější než rybí tuk
Zveřejněno dne: 29.10.2012

RICINOVÝ OLEJ NA POKOŽKU

Dostupnost ricinového oleje

Ricinový olej se dá běžně zakoupit jako ředěný přípravek k zevnímu užití. Tady lze ricínový olej koupit ricinový olej cena.

Zdroj: Ricinový olej na pokožku
Zveřejněno dne: 30.7.2013

RICINOVÝ OLEJ NA POKOŽKU

Hojivé účinky ricinového oleje

Díky regeneračním schopnostem se ricinový olej využívá při hojení jizev, podporuje a urychluje hojicí proces. Ricinový olej také dokáže stimulovat lymfatický systém, toho se využívá při léčbě některých druhů bradavic. Ricinový olej je také prospěšný vlasům, řasám, obočí nebo nehtům. Využívá se zejména jeho schopnost stimulovat růst vlasů a řas.

Zdroj: Ricinový olej na pokožku
Zveřejněno dne: 30.7.2013

PUPALKOVÝ OLEJ

Účinky pupalkového oleje

Pupalkový olej má výrazné regenerační účinky, proto se využívá při péči o problematickou, poškozenou, suchou a zralou pokožku a také při léčbě ekzémů či lupénky. Pupalkový olej má příznivý vliv nejen na pokožku, vlasy a nehty, ale přináší rovněž úlevu při menstruačních bolestech, bolestech prsou, premenstruačním syndromu, je prospěšný při léčení endometriózy nebo cyst a pomáhá též ženám v klimakteriu, v šestinedělí a dospívajícím dívkám. Co se týče vnitřního užívání, pupalkový olej představuje zdroj nenasycených mastných kyselin, kyseliny gama-linolenové a dalších bioaktivních látek, jež se podílejí na budování zdraví a vitality.

Zdroj: Pupalkový olej
Zveřejněno dne: 15.10.2015

MERUŇKOVÝ OLEJ

Meruňkový olej na pleť

Olej získávaný z jader meruňky patří mezi absolutně nejluxusnější kosmetické oleje vhodné pro každý typ pleti. Má zvláčňující, čisticí, výživné a regenerační účinky. Pleť je po ošetření jemná a vitální. Je vhodný také k masážím obličeje. Výborné výsledky dosahuje při použití ve formě zábalů (na vlasy, ruce). Olej je nedráždivý, je tedy možné ho použít i na velmi citlivou pleť. Je vynikající také k ošetření ekzémů, akné a po spáleninách.

Zdroj: Meruňkový olej
Zveřejněno dne: 8.12.2013

MERUŇKOVÝ OLEJ

Meruňkový olej na vlasy

Meruňkový olej je bohatý na nenasycené kyseliny. Předchází padání vlasů a používá se také na vlasy suché a bez lesku.

Meruňkový olej:

  • se přidává do šamponů nebo kondicionérů pro jejich hebkost a hydrataci;
  • se používá jako šampon na zmírnění růstu nových vlasů;
  • se aplikuje na vlhké nebo suché vlasy, protože zvyšuje hydratační účinky a dodává vlasům lesk;
  • obsahuje zvláčňující vlastnosti, zároveň vlasy stabilizuje;
  • je vhodný pro léčbu roztřepených konečků;
  • je ideální pro dlouhé vlasy, aby se zabránilo jejich poškození.

Zdroj: Meruňkový olej
Zveřejněno dne: 8.12.2013

OLEJ Z KRILLU JE ÚČINNĚJŠÍ NEŽ RYBÍ TUK

Olej z krillu a jeho účinky na zdraví

Olej z krilllu může pomoci zmírnit příznaky předmenstruačního syndromu (PMS) a snižuje riziko kardiovaskulárních onemocnění, protože snižuje LDL - špatný cholesterol a zvyšuje HDL - dobrý cholesterol. Olej z krillu dále bojuje s projevy stárnutí (antiaging), také zklidňuje záněty, omezuje demenci a jiné nemoci jako je Parkinsonova nemoc a dokonce vede ke zdravému duchu.
Olej z krillu je také používán u pacientů, kteří trpí depresemi, a bývá také používán při léčbě kožních onemocnění. Olej z krillu posiluje zdraví těla, ale především prospívá srdci a mozku. Olej z krillu také zvyšuje energii a vitalitu, minimalizuje nevzhledné vrásky. Podle probíhajících studií by také olej krillu mohl v budoucnu snížit průvodní komplikace rakoviny.
 

Zdroj: Olej z krillu je účinnější než rybí tuk
Zveřejněno dne: 29.10.2012

RICINOVÝ OLEJ

Ricinový olej na pigmentové skvrny

Ricinový olej kůži nebělí, ale opravuje její poškození sluncem pomocí lepšího prokrvení. Ricinovým olejem se takto úspěšně léčí melasma, akné a jizvy po akné. Ricinový olej pomáhá snižovat množství nadměrného melaninu a pomáhá k rovnoměrné distribuci melaninu v kůži.

Zdroj: Ricinový olej
Zveřejněno dne: 8.9.2015

RICINOVÝ OLEJ NA POKOŽKU

Ricinový olej

Za studena lisovaný ricinový olej pochází z rostliny zvané ricinovník – skočec obecný. Plodí velmi zajímavé tygrované plody připomínající kaštany. Původem jde o okrasnou rostlinu z tropů, u nás se pěstuje pro své regenerační a hojivé účinky s využitím ve farmaceutickém a kosmetickém průmyslu při výrobě mýdel, parfémů, dále také při výrobě maziv, brzdových kapalin, inkoustů, barviv a nátěrových hmot, používá se rovněž do plastů a vosků a v některých zemích i do pohonných hmot. Semena ricinovníku jsou jedovatá, přesto mají pro lidské tělo blahodárné účinky. Ve velice slabé koncentraci je lze použít pod dozorem lékaře jako silné projímadlo.

Zdroj: Ricinový olej na pokožku
Zveřejněno dne: 30.7.2013

ŠÍPKOVÝ OLEJ

Šípkový olej Saloos

Vzácný a mimořádný. Olej lisovaný ze semen plodů šípků je bohatým zdrojem vitamínu A a vícenenasycených mastných kyselin, zejména gama-linolenové. Olej načervenalé barvy je pro své vynikající regenerační, pěstící a hojivé účinky ideální pro suchou a zralou pleť. Intenzivně ošetřuje a vyhlazuje, podporuje vitalitu a regeneraci, reguluje tvorbu kožního mazu a zklidňuje záněty. Může se ředit s jiným základním olejem v poměru 1 : 9 (například jojobovým nebo mandlovým). Je to také velmi oblíbený a cenově dostupný olej pro péči o první vrásky. Doporučené použití: večer na vyčištěnou pleť použijte některou z Květinových vod (ideálně Růže nebo Neroli) a do ještě mokré pleti jemně vmasírujte pár kapek šípkového oleje.

Šípkový olej Saloos – cena

Zde je uvedena nejnižší možná cena šípkového oleje Saloos.

Zdroj: Šípkový olej
Zveřejněno dne: 22.4.2014

diskuse k tomuto tématu

Růžový olej eshop

Růžový olej kupuji tady www.siladoteku.cz/si… pochází...

více >>

Jak vyrobit růžový olej

Ráda bych si doma vyrobila růžový olej, nevím však jak. Mohl by někdo poskytnout recept?

více >>

Re: Re: Jak vyrobit růžový olej

Zde je informace o výrobě růžového oleje: www.krasojizda.cz/ru…

více >>

Re: maska na červené skvrny po akné

Jiný olej = jiné účinky. Nemusí to být vždy špatně, vyzkoušejte a uvidíte.

více >>

další diskuse   

nabídka obchodu

Energy Visage rejuve - revitalizační pleťová maska

Přírodní pleťová maska s jílem zpevňuje, omlazuje a vypíná pokožku. Pr?írodní revitalizac?ní maska pro všechny typy pleti. Obsahuje ru?žový a fialový francouzský jíl, mátový a medun?kový hydrolát a vzácný c?ernuchový, ricinový a arganový olej doplne?ný extraktem z r?eckého sena. Vypíná a vyhlazuje plet?, vypln?uje vrásky a napomáhá odstran?ovat odumr?elé bun?ky. Plet? celkove? zpevn?uje, omlazuje,...

Cena: 460 Kč
Koupit  koupit

Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo 300 ml - oživující šampón australského čajovníku

Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo 300 ml - oživující šampón australského čajovníku

S osvěžujícími účinky, vhodný pro všechny typy vlasů. Posiluje vitalitu a lesk vlasů, dodává sílu a stimuluje vlasovou pokožku. Paul Mitchell - Tea Tree Special Shampoo 300 ml - oživující šampón australského čajovníku posiluje vitalitu a lesk vlasů stimuluje vlasovou pokožku osvěžuje má antiseptické účinky, které pomáhají při léčbě lupů a lupénky vhodný i při problematické vlasové pokožce anebo pro...

Cena: 450 Kč
Koupit  koupit

Paul Mitchell Lavender Mint Essential Oil 10 ml

Paul Mitchell Lavender Mint Essential Oil 10 ml

Čistý esenciální olej. Levandule a máta uklidňuje smysly, dodává báječnou vůni. Zklidňují namáhanou pokožku (na těle i ve vlasech), hydratují a dodávají vlasům intenzivní lesk. Všestranný esenciální olej dodává harmonii a obnovuje rovnováhu. Pomáhá uvolnit každodenní napětí. Levandulový olej pomáhá zmírnit únavu, bolesti hlavy a úzkosti. Mátový olej uvolňuje křeče, působí proti bolesti hlavy, pomáhá...

Cena: 480 Kč
Koupit  koupit

VITALIS Masážní olej BIO pro klidný spánek 100 ml

VITALIS Masážní olej BIO pro klidný spánek 100 ml

Navržen speciálně pro klidný spánek. Tento masážní olej s čerstvou vůní borovicového lesa a sladké vanilky a citrusů vám přinese příjemný pocit klidu a uvolnění před spaním. Jeho základ je organický měsíčkový olej, poskytuje pokožce jemnou ochranu. Pro dokonalý wellness pocit přispívají zejména drahocenné složky, které jsou bohaté na polynenasycené mastné kyseliny: jsou základem vysoce kvalitních organických...

Cena: 359 Kč
Koupit  koupit

VITALIS BIO obličejový olej (50 ml) - pro suchou a citlivou pokožku

VITALIS BIO obličejový olej (50 ml) - pro suchou a citlivou pokožku

To nejlepší složení přírodních látek pro intenzivní péči suché a citlivé pokožky. jemná směs olejů nezatíží, ale dokonale hydratuje a zvláčňuje pokožku. Evropská pečeť nejvyšší kvality přírodní kosmetiky ICEA N ° Růže a kadidlo ( pryskyřice ), arganový olej a opunciový olej zvláční pleť a dodají sametový lesk. Pro suchou a citlivou pleť. Obsah: pupalkový olej, kadidlo ( pryskyřice ), arganový olej,...

Cena: 948 Kč
Koupit  koupit

VITALIS BIO obličejové sérum inNature den/noc (30 ml) - zářivá pleť, regenerace a elasticita

VITALIS BIO obličejové sérum inNature den/noc (30 ml) - zářivá pleť, regenerace a elasticita

Vyzkoušejte obličejové sérum den a noc, jenž představuje sílu a energii pro vaší pleť. Toto intenzivně regenerující speciální sérum pro zářivou pleť z esencí lístků růže a kadidla (pryskyřice) dává pleti nový vzhled, pocit mladší a pružnější pokožky. Evropská pečeť nejvyšší kvality přírodní kosmetiky ICEA N °. Poskytuje kůži potřebnou hydrataci a elasticitu. Po očištění pokožky aplikujte na obličej,...

Cena: 972 Kč
Koupit  koupit

Weleda Levandulový olej 100 ml

Weleda Levandulový olej 100 ml

Tento levandulový olej využijete pro zklidňující masáž před usnutím. Uvolňuje svalové napětí a podporuje klidný spánek. Zklidňuje a uvolňuje napětí po celém dni Jemná vůně éterického oleje z levandule působí na naše smysly a rozpouští vnitřní napětí. Olej propůjčuje pokožce jemnost a sametovou hebkost. Lze jej přidat i do vodní lázně. Tento olej je obzvláště vhodný pro celkové zklidnění po hektickém...

Cena: 319 Kč
Koupit  koupit
Stránky o Activ Aloe

Stránky www.zbozi-kosmetika.cz
nejčtenější články

holení pánského přirození video návod | léčba svrabu octem | furolin a nežádoucí účinky | kostivalová mast domácí výroba | pálení rtů a jazyka | dieta mačingová 28 dní jídelníček | jablečný ocet výroba

SiteMAP